Kup Srbije - sezona 2010/11

soderstorm

Post by soderstorm »

trelos gia fcv wrote:
djape_ns wrote:NE!
Naravno da NE!
Eee, da je sreće i VOLJE pa da se protiv musavih ponovo pojavi 6.500 naših po celom stadionu pa da djubrad iz uprave osete ISTOK 11.5.2011. :!: :!: :!:
Preduhitrio si me ovo nama treba. Mozda su se oni pomirili sa onima ALI mi sigurno nismo i necemo nikad. Stoji kod mene da oni crni za mene vise ne postoje i to ce zauvek ostati. Sto se tice nekih koji su se toliko razocarali da u skorije vreme nece krociti na stadion (ne podrzavam) ali razumem i svaciju odluku nasih navijaca cu da postujem. Mene nece tek tako oterati ja ih podrzavati necu ali klub itekako hocu. Meni neki foteljasi nece promeniti misljenje i onaj dan nikad necu zaboraviti i nabijacu im na nos svaki put.
slanobarac

Post by slanobarac »

trelos gia fcv wrote:
Naravno da NE!
Eee, da je sreće i VOLJE pa da se protiv musavih ponovo pojavi 6.500 naših po celom stadionu pa da djubrad iz uprave osete ISTOK 11.5.2011. :!: :!: :!:
Ne zanosite se.Kod tih ljudi nema emocija! ONI NE VOLE VOJVODINU.
(mislim na potpisnike saopštenja)
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Salvador

Post by Salvador »

slanobarac wrote:
trelos gia fcv wrote:
Naravno da NE!
Ne zanosite se.Kod tih ljudi nema emocija! ONI NE VOLE VOJVODINU.
(mislim na potpisnike saopštenja)
Upravo je u tome poenta - nije reč o njima, nego O NAMA KOJI VOLIMO VOJVODINU!
slanobarac

Post by slanobarac »

Mora da se zna redosled i RED:
1. Momentalni odlazak uprave.
2.Dolazak na čelo kluba nekog ko VOLI VOJVODINU(bivši igrač ili biznismen koji nema grehe iz mladosti)
3.Puna podrška Milinkoviću i igračima
4.Ne dozvoliti podelu unutar navijačkog korpusa
postman

Post by postman »

Ajd' i ja da kazem koju pametnu.Sa svojih 40 i kusur i 30 i nesto godina navijanja za Vosu imam iskustva da posavetujem mladje Vojvodinase.
Uprave odlaze i prolaze,igraci takodje,Vosa ostaje,mi ostajemo !
Ne ici na utakmice znaci,okrenuti ledja VOJVODINI.
Moj predlog je : navijati kao i do sada,igracima i strucnom stabu pruziti svu podrsku,iz sveg glasa traziti ostavku uprave,iz sveg glasa vikati parole protiv FSS-a,blizanaca i ministra Dacica. Traziti objasnjenje od Bate otkud ovaj zaokret,ako nas kazne za sledecu sezonu treba izvesti jos neki pefrormans i recimo prekinuti utakmicu protiv cigana.Zaostriti akcije protiv FSS i angazovati neku advokatsku kancelariju koja bi tuzila isti zbog prenebregavanja cinjenica koje je izneo budababa u nekom postu iznad (makar to uradili i mi sami,navijaci).Jos bih svasta rekao ali mi misli jos nisu sasvim sredjene i jos uvek sam sklon ishitrenim odlukama,tako da necu vise palamuditi.Mislim ,da je najvaznije traziti objasnjenje od uprave i onda ciniti sledece korake.
igoork

Post by igoork »

Tacno!

Sto vise razmisljam shvatam da ako neodemo radimo isto sto i uprava!
Okrecemo se u korenu i pravimo preokret! IZDAJEMO IGRACE!

Ljudi svi u Indjiju a kamoli na Karadjordje protiv gana!

NEMA STAJANJA KADA JE NAJTEZE MORAMO DA SE POKAZEMO!

A ako je negde pravo mesto da pokazemo stavove to je stadion, forum je samo sporedan!
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
slanobarac

Post by slanobarac »

Poštaru i ja imam skoro 50 g. ali sam isti kao i pre 38 godina. PUNA PODRŠKA TRENERU I IGRAČIMA ali neću da dajem legitimitet ovoj upravi. To nije moja VOJVODINA. :nono:
smor

Post by smor »

Nema ni mene vise na stadionu, jednostavno posle one silne energije koja je pokrenuta povlacenjem igraca u finalu, usledilo je ovo jadno, bedno, tuzno saopstenje....neka hvala neka na tekmu ide bata sa svojim grobarima ( upsss, navijacima vojvodine )

Edit: Imas Firmin forum, pa tamo iznosi svoje optuzbe vezane za grupu! Poslednja opomena pred ban!

Administracija
Passion

Post by Passion »

НАЈВЕЋА МОГУЋА ГРЕШКА ЈЕ ДА СЕ НЕ ИДЕ НА УТАКМИЦЕ!

На муци се познају јунаци...па ајде да нас видимо какви смо сада!
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
igoork

Post by igoork »

Ne sumnjam ja da ce svi ovi koji su danas okrenuli ledja prvi da se pojave kada reflektori zasijaju!

Uvek sam i govorio bolje 3000 pravih nego 6000 ljudi koji se okrecu kako vetar duva!

SVI NA STADION ! UPRAVA JE PALA ALI MI JOS UVEK NISMO!
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
smor

Post by smor »

SlaninarNS wrote:
Mene bi bilo sramota da napisem ovako nesto,ciji si ti derane?! :evil: Sa takvim ponasanjem i razmisljanjem nam ni trebas,evo odmah da ti kazem !
Mene nije sta sad ?

Sta te boli posebno u mom pisanju ? Ako cutimo o nekim stavrima, onda se one nisu ni desile ?

Ima li na tribini bivsih grobara ? IMA

Sta je firma uradila povodom silnih kradja nase Vose ? NISTA, nikada nista

Ima li na Batinom platnom spisku navijaca ? IMA

Ajd sad, konkretno sta ti je najveci problem od ovoga, pa da napisemo dalje.

ps.Eh ti si bas pravi, prvo nesto napises pa obrises.....ajd odo ovo je smesno....

SVI U INDJIJU ....cirkus
Salvador

Post by Salvador »

smor wrote:Nema ni mene vise na stadionu, jednostavno posle one silne energije koja je pokrenuta povlacenjem igraca u finalu, usledilo je ovo jadno, bedno, tuzno saopstenje....neka hvala neka na tekmu ide bata sa svojim grobarima ( upsss, navijacima vojvodine )

ps.Firma da nesto uradi xaxaxaxaxa kao i do sada ima da CUTE po necijem nalogu....ili vodja ( vecina do skora bili grobari ) ili zbog batinih 50-100E ...zivi bili pa videli...
To su ti instant navijači, -tu smo kada je popularno, a kada je teško nema nas. :oops: Takvi su najglasniji kada Voša pobeđuje i postaje šampion, a prvi kojima puca ona stvar kada dođu problemi.

Čist malograđanski sindrom, a u isto vreme i razlog zašto većina našeg naroda navija za cz&p. Možda bi i tebi bilo bolje, manje ćeš se nervirati :roll:

PS meni je najveći problem što su k*****i kao ti gori nego svi ovi koje si gore nabrojao.
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

smor wrote: ps.Firma da nesto uradi xaxaxaxaxa kao i do sada ima da CUTE po necijem nalogu....ili vodja ( vecina do skora bili grobari ) ili zbog batinih 50-100E ...zivi bili pa videli...
Kunem vam se svima koji osuđuju "smor"-a za ovu rečenicu da bih najradije od srca zaplakao što ću ovo napisati:

OVA NJEGOVA REČENICA JE TAKO SUROVO ISTINITA :oops: :cry: :oops: :cry:
Last edited by trelos gia fcv on Fri May 20, 2011 2:26 pm, edited 1 time in total.
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Krle

Post by Krle »

Daj ljudi nemojmo se vređati međusobno. Evo, mene je lik zvani johnny nazvao julovcem!? Mislim, ako je samo to imao dakže, mogao je nešto originalnije da smisli. A ovakve uvrede koje međusobno sipamo jedni drugima nikuda ne vode.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
ristoo7

Post by ristoo7 »

igoork wrote:Ne sumnjam ja da ce svi ovi koji su danas okrenuli ledja prvi da se pojave kada reflektori zasijaju!

Uvek sam i govorio bolje 3000 pravih nego 6000 ljudi koji se okrecu kako vetar duva!

SVI NA STADION ! UPRAVA JE PALA ALI MI JOS UVEK NISMO!
Ми смо пали када је ова управа дошла на чело клуба. Ако једног дана дође и нормална управа, видећеш пун Карађорђе правих људи.
Locked