30. kolo: Vojvodina-crvena zvezda 0:2

Locked

Rezultat utakmice?

Pobeda Vojvodine
64
89%
Nereseno
3
4%
Pobeda crvene zvezde
5
7%

Total votes: 72

Radoye
Administrator

Post by Radoye »

ice wrote:Ali taj pad kvaliteta ne zavisi od nas i to nije razlog da uskratimo podršku klubu jer mi volimo njega i sve ono što predstavlja i navijamo za njega svim srcem, a ne za kvalitetniji fudbal.
Naravno, ali mi smo svakako manjina, grupa zaludjenika i fudbalskih ovisnika, a za masovnost u smislu Engleske i drugih fudbalskih zemalja neophodno je privuci upravo one "obicne smrtnike" koji cine tu vecinu koja je trenutno kod nas skroz okrenula ledja fudbalu - zbog nedostatka kvaliteta.

A sigurno da bih voleo da Vosa igra sto kvalitetnije, ustvari voleo bih da nam cela liga igra sto kvalitetnije jer samo kada u kontinuitetu igras dobre kvalitetne utakmice sa jakim protivnicima mozes i ti da napredujes i ostvaris pun potencijal.

Ali, sto se mene tice ja cu uvek biti uz Vosu, na ovaj ili onaj nacin, bez obzira kako ona igra i u kojoj ligi cisto zbog toga sto iako Barselona i Mancester igraju kvalitetnije ja na njihovu utakmicu ne mogu da se emocionalno "nalozim" kao kad igra Vosa (od klubova me ni jedan osim Vojvodine ni najmanje ne "pomera", jedino kada reprezentacije igraju tu mogu da mi prorade emocije inace nista). Meni finale lige sampiona apsolutno nista ne znaci (gledam ga kao na primer sto gledam neki film ili seriju na TV) ako u njemu ne igra Vosa.

Ali ja sam svestan da sam po tome u zestokoj manjini, zato i ima sve vise klinaca koji se furaju na Premijer ligu preko TV i ljuti su "navijaci" Arsenala ili Celzija iako London nikad nece u zivotu videti a kamoli krociti na njihove stadione...

Jebiga, to mu dodje ono kokoska ili jaje - bez dobrog fudbala nema publike, bez publike nema novaca, bez novaca nema dobrog fudbala... Pa sad budi pametan pa iskoci iz tog kruga...
ice

Post by ice »

Radoye,

Lepo razmišljaš zaista i prepoznajem i sebe u nekim tvojim rečenicama.
Ali mogu ti reći da se itekako varaš što se tiče klinaca, barem ovih naših novosadskih.Da si video danas svu onu našu mladost na Karađorđu, verovatno bi bili puno srce i tebi kao što je meni bilo.Ti naši klinci su za mene pravo čudo i divim im se kada vidim kako vole klub, a da sam i ne znaš zašto ako pokušam da gledam stvari iz njihovog ugla (a mislim baš na prave klince, ionako u pojam klinac za mene ulaze i nešto stariji,ali ne mislim sada na njih) .Mislim da ćemo prave rezultate naše borbe videti tek za nekoliko godina kada klinci malo odrastu.A mnogo veći problem su one matore konjine što vise po kladionicama i ne izbijaju iz njih po ceo dan, a naravno bodre blizance.Sva sreća pa je to vrsta u izumiranju.

Takođe da istaknem i to, ne treba nama baš ta engleska masovnost, zadovoljićemo se i sa manjim, ali nam treba taj elan koji oni imaju i ta vera u klub i neizmerna ljubav prema njemu.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
servalsorim

Post by servalsorim »

...а кад видим локалног преваранта да ми се шепури у ложи у звездином дресу пожелим да више никад не уђем на наш стадион.Стварно би требао да постоји неки критеријум или ако то не може да се испоштује мој предлог је да се у ложу монтирају шипке и да буде фрај улаз за све локалне курве.
...uno di noi...
Alan Ford

Post by Alan Ford »

Ja im verovao...
... a oni meni Bari na semaforu :oops:

Sve u svemu, jucerasnji dan je jedan od najtuznijih dana u istoriji FK Vojvodine. Sve je bilo jadno i bedno.

Slazem se sa Turijom, doci cu da vidim paljenje reflektora, a posle toga cu dobro razmisliti kad cu ponovo doci na stadion.

PS Juce je jedina svetla tacka bio Divlji Zapad.
...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
Jan

Post by Jan »

...sve rečeno,
žao mi i sebe, ne mogu opisati osećaj posle ovakvog... ne ne mogu.
VOŠA ZAUVEK !!!
kej

Post by kej »

Svake sezone isto. Posle svakog poraza od zvezde zalimo sto nas je pobedio jedan tako jadan tim. Cele sezone pricamo da nemaju pojma i da namestaju, a onda dodju pa nam ga fino nameste!
NAZALOST, zvezda i partizan imaju bolje timove od naseg. Individualno. Oni medju sobom raspodele najbolje mlade igrace iz Srbije, oni dovode kvalitetnije strance, jer imaju vise para. Ova jadna zemlja je zemlja dva kluba, drze monopol nad srpskim fudbalom i sve se tamo sliva(jedino smo mi zavrnuli slavinu). Mislite da ce Saranov, Luka ili Mladenovic doci kod nas?
Iz naseg subjektivnog ugla izgleda nam kao da smo od zvezde individualno jaci na svim poljima: da je Mojsov Bog za Vilotica, da je Pavlovic bolji od Karleusinog muza, da je Abu izmislio fudbal za Borhu, da Kaludjerovic nema pojma.. To je daleko od istine.
Treba da budemo svesni da i jedne i druge mozemo da dobijemo samo uz ogromnu motivaciju(gde je ona bila juce?), na kontre i polukontre, jer u otvorenoj igri ne mozemo da im pariramo. ZATO STO SU JACI.
Mi treba da budemo prezadovoljni ovom sezonom. Ostvarili smo osnovni cilj, osvojili smo vise bodova nego u bilo kom prvenstvu do sada, imali smo najbrojnije gostovanje u istoriji, na Karadjordju su cigani i grobari sve tisi..
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
etxeberria

Post by etxeberria »

Mali offtopic u vezi Francuske. Normalno da tamo i klubovi iz "selendri", kako kazete igraju prvu ligu. Kada u prve 3 lige, 61 klub!!, samo 2 su iz istog grada i to PSG i Paris iz trece lige. Znaci 60 gradova, ne mogu svi biti megalopolisi. Nije to nasa tramvaj liga, a to sve proizilazi iz toga, da ne navija sva narodna zatupljena masa, za 2 vestacka kluba.
sam svoj najveci neprijatelj
car jovan

Post by car jovan »

kej wrote:Svake sezone isto. Posle svakog poraza od zvezde zalimo sto nas je pobedio jedan tako jadan tim. Cele sezone pricamo da nemaju pojma i da namestaju, a onda dodju pa nam ga fino nameste!
NAZALOST, zvezda i partizan imaju bolje timove od naseg. Individualno. Oni medju sobom raspodele najbolje mlade igrace iz Srbije, oni dovode kvalitetnije strance, jer imaju vise para. Ova jadna zemlja je zemlja dva kluba, drze monopol nad srpskim fudbalom i sve se tamo sliva(jedino smo mi zavrnuli slavinu). Mislite da ce Saranov, Luka ili Mladenovic doci kod nas?
Iz naseg subjektivnog ugla izgleda nam kao da smo od zvezde individualno jaci na svim poljima: da je Mojsov Bog za Vilotica, da je Pavlovic bolji od Karleusinog muza, da je Abu izmislio fudbal za Borhu, da Kaludjerovic nema pojma.. To je daleko od istine.
Treba da budemo svesni da i jedne i druge mozemo da dobijemo samo uz ogromnu motivaciju(gde je ona bila juce?), na kontre i polukontre, jer u otvorenoj igri ne mozemo da im pariramo. ZATO STO SU JACI.
Mi treba da budemo prezadovoljni ovom sezonom. Ostvarili smo osnovni cilj, osvojili smo vise bodova nego u bilo kom prvenstvu do sada, imali smo najbrojnije gostovanje u istoriji, na Karadjordju su cigani i grobari sve tisi..
Па кад су толико јачи што нас партизан није победио ниједном,и немој да браниш фудбалере они су највећи кривци за ону срамоту од јуче.Ја разумем и изгубити али не потрчати уопште то не разумем.Партизан би оној јучерашњој звезди дао 4 комада лагано.Погледај уназад неколико сезона и погледај у које клубове се продају те звездине ведете,а и тамо кад оду не играју.А што се тиче тога да су јечи,јесенас на маракани су играли са три пута јачом поставом него јуче,водили 2:0,а кад смо их стисли задњих 20 минута изједначили смо и могли и да их победимо.Према томе нису они бољи од нас,јако ми је сумњиво било издање наше екипе јуче.
soderstorm

Post by soderstorm »

kej wrote:Treba da budemo svesni da i jedne i druge mozemo da dobijemo samo uz ogromnu motivaciju(gde je ona bila juce?), na kontre i polukontre, jer u otvorenoj igri ne mozemo da im pariramo. ZATO STO SU JACI.
Za ovo debelo gresis ovu utakmicu smo izgubili ne zato smo igrali otvorenu igru vec zato smo igrali na rezultat po mom misljenju. Da smo se mi otvorili igrali verovatno bi rezultat i bio drugaciji. Ovako su nasi vecinu utakmice stajali i cekali gresku protivnika ali nase dve greske su nas kostale i golova jer su oni nase gluposti iskoristili. Drugo motivacija je veliki i mozda bitan faktor da bi dobio iole ozbiljniji klub ili cak tim koji je lose rangiran. I oni su nas pobedili ne zato sto su jaci nego smo mi bili jako losi. Sredina nam je bila ocajna, napad takodje odbrana ne toliko cvrsta i poraz je neminovan. Ako smo toliko losi zasto smo mi jedni klub u drzavi koji je 2 put uzeo meru sampionu u poslednje 2 godine. To nemoze los igracki kadar i los klub uraditi. Juce nisu pokazali muda i to je bio glavni problem jer smo kvalitetniji ali bez zara ne vredi.
kowalski

Post by kowalski »

I to kvalitetniji sad postaje diskutabilno, kada smo od 180 minuta protiv njih ove sezone nadigrani bar 150. A one price, bolji smo al' nismo imali snage, bolji smo al' smo se ukakili u gace, bolji smo al' pogresna nam bila taktika, to tesko prolazi i medju najmladjim gledaocima sundjer boba.
Image
kej

Post by kej »

car jovan wrote:Па кад су толико јачи што нас партизан није победио ниједном,и немој да браниш фудбалере они су највећи кривци за ону срамоту од јуче.Ја разумем и изгубити али не потрчати уопште то не разумем.Партизан би оној јучерашњој звезди дао 4 комада лагано.Погледај уназад неколико сезона и погледај у које клубове се продају те звездине ведете,а и тамо кад оду не играју.А што се тиче тога да су јечи,јесенас на маракани су играли са три пута јачом поставом него јуче,водили 2:0,а кад смо их стисли задњих 20 минута изједначили смо и могли и да их победимо.Према томе нису они бољи од нас,јако ми је сумњиво било издање наше екипе јуче.
Gde sam ja branio fudbalere? Pa jos uvek ne mogu da dodjem sebi koliko su kriminalni bili!
Partizan nas nije pobedio nijednom zato sto se u fudbalu ne pobedjuje na papiru.. Pobedili smo ih na onaj nacin koji sam i naveo. Nismo mi njima objasnili fudbal, nego smo ih dobili na zaista ogromnu motivaciju i pametnu taktiku. Ne shvati me pogresno, ja nimalo ne umanjujem te pobede, one su apsolutno ZASLUZENE, ali slozices se da to nije bilo nikakvo oducavanje od fudbala da bismo mogli da se busamo kako smo bolja ekipa od njih.
Sto se tice marakane, kad se setim tih 70 min., bili su isti kao jucerasnje drugo poluvreme. Apslutna inferiornost. Onda se sa Abuom nesto desilo, a i Katai je uneo zivosti i drskosti i stvarno smo mogli da pobedimo.
Finale kupa je osetljiva tema zato sto smo pokradeni, ali kada zanemarimo tu kradju ja nemam lepe reci o nasoj igri. Pretili smo samo iz prekida.
Juce je falilo drskosti, motivacije, muda, ono sto je nama neophodno da pobedimo njih. Pa setite se utakmice sa Partizanom na Karadjordju, to je prstalo na sve strane, nismo im dali da disu. E sad, zasto se to juce nije desilo- ja ne znam. Mnogi ovde insinuiraju nesto, ali ja u to ne verujem.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Voja wrote:Imam jedno pitanje,jer nisam najbolje shvatio sve ovo:

-sta je cilj "osvajanjem" zapada?Da se ucutkaju navijaci Beogradjana,da se "proteraju" sa Zapadne tribine ili da se "proteraju" sa stadiona tj. da im se smanji ukupna brojnost???

Molim da mi neko sasvim ozbiljno odgovori na ovo pitanje
Cilj je da im se po-----aju nosevi i p-----jaju vilice da im vise ne bi palo na pamet da dodju u Novi Sad :cheers:
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
car jovan

Post by car jovan »

kowalski wrote:I to kvalitetniji sad postaje diskutabilno, kada smo od 180 minuta protiv njih ove sezone nadigrani bar 150. A one price, bolji smo al' nismo imali snage, bolji smo al' smo se ukakili u gace, bolji smo al' pogresna nam bila taktika, to tesko prolazi i medju najmladjim gledaocima sundjer boba.
Добро,ево ми немамо појма,и није нам место међу прве три екипе,а они су фудбалски ванземаљци.У реду?Да не гњавимо више.
car jovan

Post by car jovan »

kej wrote:
car jovan wrote:Па кад су толико јачи што нас партизан није победио ниједном,и немој да браниш фудбалере они су највећи кривци за ону срамоту од јуче.Ја разумем и изгубити али не потрчати уопште то не разумем.Партизан би оној јучерашњој звезди дао 4 комада лагано.Погледај уназад неколико сезона и погледај у које клубове се продају те звездине ведете,а и тамо кад оду не играју.А што се тиче тога да су јечи,јесенас на маракани су играли са три пута јачом поставом него јуче,водили 2:0,а кад смо их стисли задњих 20 минута изједначили смо и могли и да их победимо.Према томе нису они бољи од нас,јако ми је сумњиво било издање наше екипе јуче.
Gde sam ja branio fudbalere? Pa jos uvek ne mogu da dodjem sebi koliko su kriminalni bili!
Partizan nas nije pobedio nijednom zato sto se u fudbalu ne pobedjuje na papiru.. Pobedili smo ih na onaj nacin koji sam i naveo. Nismo mi njima objasnili fudbal, nego smo ih dobili na zaista ogromnu motivaciju i pametnu taktiku. Ne shvati me pogresno, ja nimalo ne umanjujem te pobede, one su apsolutno ZASLUZENE, ali slozices se da to nije bilo nikakvo oducavanje od fudbala da bismo mogli da se busamo kako smo bolja ekipa od njih.
Sto se tice marakane, kad se setim tih 70 min., bili su isti kao jucerasnje drugo poluvreme. Apslutna inferiornost. Onda se sa Abuom nesto desilo, a i Katai je uneo zivosti i drskosti i stvarno smo mogli da pobedimo.
Finale kupa je osetljiva tema zato sto smo pokradeni, ali kada zanemarimo tu kradju ja nemam lepe reci o nasoj igri. Pretili smo samo iz prekida.
Juce je falilo drskosti, motivacije, muda, ono sto je nama neophodno da pobedimo njih. Pa setite se utakmice sa Partizanom na Karadjordju, to je prstalo na sve strane, nismo im dali da disu. E sad, zasto se to juce nije desilo- ja ne znam. Mnogi ovde insinuiraju nesto, ali ja u to ne verujem.
Гледај против партизана у Новом Саду,смо чекали грешку противника,али се видело да можемо да им дамо гол кад хоћемо чим кренемо у напад и одиграмо мало храбрије.Испало је добро на крају.Против цигана на маракани смо били још гори него јуче до 70 минута,и ту си у праву,против партизана смо се провукли на Јна,мада партизан није имао шансе,осим што је имао лопту у поседу.У финалу купа смо се тргли кад смо губили.Ја се ту слажем са тобом,али се не слажем да су бољи,они једноставно играју на победу сваки пут,али ми је криво што Војводина није екипа која ће увек да иде на победу.Зашто ми против звезде нисмо играли као у последњих 20 минута на маракани,па макар и изгубили.Војводина нема офанзивну игру,дали смо 44 гола на 30 утакмица,а одбрана јуче није могла ништа без помоћи везног реда.Ја хоћу да гледам да Војводина нападне звезду и партизан.Не могу ја да се љутим на њих после одличне сезоне,али после оног јуче ми делује као крава која даје 100 литара млека и после све то роспе.
Владика
Administrator

Post by Владика »

kej wrote: Juce je falilo drskosti, motivacije, muda, ono sto je nama neophodno da pobedimo njih. Pa setite se utakmice sa Partizanom na Karadjordju, to je prstalo na sve strane, nismo im dali da disu. E sad, zasto se to juce nije desilo- ja ne znam. Mnogi ovde insinuiraju nesto, ali ja u to ne verujem.
Објашњење свега. Сезона Ћирибу, ћириба...узалуд покушавам... Идемо даље. 8)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6g7_jeAk ... r_embedded[/youtube]
Дивљи запад, поделио би радост са неким али немам са киме! Браво Новосађани!!!
Image
Last edited by Владика on Mon May 30, 2011 11:55 am, edited 1 time in total.
Locked