Naravno, ali mi smo svakako manjina, grupa zaludjenika i fudbalskih ovisnika, a za masovnost u smislu Engleske i drugih fudbalskih zemalja neophodno je privuci upravo one "obicne smrtnike" koji cine tu vecinu koja je trenutno kod nas skroz okrenula ledja fudbalu - zbog nedostatka kvaliteta.ice wrote:Ali taj pad kvaliteta ne zavisi od nas i to nije razlog da uskratimo podršku klubu jer mi volimo njega i sve ono što predstavlja i navijamo za njega svim srcem, a ne za kvalitetniji fudbal.
A sigurno da bih voleo da Vosa igra sto kvalitetnije, ustvari voleo bih da nam cela liga igra sto kvalitetnije jer samo kada u kontinuitetu igras dobre kvalitetne utakmice sa jakim protivnicima mozes i ti da napredujes i ostvaris pun potencijal.
Ali, sto se mene tice ja cu uvek biti uz Vosu, na ovaj ili onaj nacin, bez obzira kako ona igra i u kojoj ligi cisto zbog toga sto iako Barselona i Mancester igraju kvalitetnije ja na njihovu utakmicu ne mogu da se emocionalno "nalozim" kao kad igra Vosa (od klubova me ni jedan osim Vojvodine ni najmanje ne "pomera", jedino kada reprezentacije igraju tu mogu da mi prorade emocije inace nista). Meni finale lige sampiona apsolutno nista ne znaci (gledam ga kao na primer sto gledam neki film ili seriju na TV) ako u njemu ne igra Vosa.
Ali ja sam svestan da sam po tome u zestokoj manjini, zato i ima sve vise klinaca koji se furaju na Premijer ligu preko TV i ljuti su "navijaci" Arsenala ili Celzija iako London nikad nece u zivotu videti a kamoli krociti na njihove stadione...
Jebiga, to mu dodje ono kokoska ili jaje - bez dobrog fudbala nema publike, bez publike nema novaca, bez novaca nema dobrog fudbala... Pa sad budi pametan pa iskoci iz tog kruga...