Kizito - Uganda

Locked
limanfkv

Post by limanfkv »

moram da napomenem da je pazljivo birao lubenicu i pokazao se kao vrlo iskusan.Iscukao je jedno deset komada pre neko sto odabrao. :lol:
gabric_a

Post by gabric_a »

Modernizovao FS Ugande svoj grb:
Image
...novi grb za srecnije dane...
p.s. dobra im skracenica fudbalskog saveza: FUFA :D
Duke

Post by Duke »

Kako li je samo danas Traore ispadao protiv Celzija, odmah sam se setio Kize... :(
You'll never walk alone!
gabric_a

Post by gabric_a »

Uganda - Burkina Faso 2:2 (1:1)

Tako je Uganda zavrsila kvalifikacije na poslednjem mestu sa 8 bodova.Iz njihove grupe na SP odlazi Gana.
Ipak su u Ugandi zadovoljni,ovo je za njih najveci uspeh u istoriji.
mile bronx

Post by mile bronx »

Mogli bi da kaparisemo napadaca Burkine Faso koji je postigao oba gola u susretu sa Kizinom Ugandom.
Inace posle nase utakmice sa Smederevom brat Kiza je prosao pored nas za vreme "treceg poluvremena" i na nase navaljivanje da popije pivo sa nama je ljubazno odgovorio: Ne, hvala. Dakle fin i kulturan mladic. Svaka majka bi ga pozelela za zeta :lol:
Djumi

Post by Djumi »

Kiza osvojio 3 boda od Forumasa a evo i ovi ga podrzavaju :!:
Image
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
limanfkv

Post by limanfkv »

Kiza je danas kupao povrce.Kako je tako mrsav,stalno ga srecem kada kupuje nesto da jede :? :?:
0.0625
ogi
Administrator

Post by ogi »

limanfkv wrote:Kiza je danas kupao povrce.Kako je tako mrsav,stalno ga srecem kada kupuje nesto da jede :? :?:
Popricate li nekad s covekom? Covek u tudjem gradu, neko da mu pridje, pohvali ga, mislim da bi mu puno znacilo.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
novo naselje

Post by novo naselje »

Klinci sa naselja su se zapili s' njim za vikend u Klubu B :lol: :mrgreen: Kazu da cepa pivo k'o blesav, za minut isprazni flasu :shock: :lol:
Vreme je da slavimo!
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Pricao sam sa njim pre koji dan,smejao se kao blesav :lol:
limanfkv

Post by limanfkv »

ogi wrote:
limanfkv wrote:Kiza je danas kupao povrce.Kako je tako mrsav,stalno ga srecem kada kupuje nesto da jede :? :?:
Popricate li nekad s covekom? Covek u tudjem gradu, neko da mu pridje, pohvali ga, mislim da bi mu puno znacilo.
Popricamo svaki put ili se bar proveremo KIZOOO :lol: A on se samo smeje i mase :)
0.0625
gabric_a

Post by gabric_a »

Tek su sad postavili izvestaj sa zadnje utakmice Ugande,a Kiza ni ovaj put nije bio pozvan. :shock: Odkad ga ne zovu u reprezentaciju igra bolje za Vosu. :D
ogi
Administrator

Post by ogi »

limanfkv wrote:
ogi wrote:
Popricamo svaki put ili se bar proveremo KIZOOO :lol: A on se samo smeje i mase :)
ha ha :D Drago mi je da to cujem, a pricate na Srpskom ili na Engleskom?
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
limanfkv

Post by limanfkv »

ogi wrote:
limanfkv wrote:
ogi wrote: Popricate li nekad s covekom? Covek u tudjem gradu, neko da mu pridje, pohvali ga, mislim da bi mu puno znacilo.
ha ha :D Drago mi je da to cujem, a pricate na Srpskom ili na Engleskom?
Zna dosta i Srpski...
0.0625
gabric_a

Post by gabric_a »

Posto nema sta mnogo da se pise o Ugandi,pisacu malo o africkom fudbalu,da ima sta da se cita.
Obavljen je zreb za 25. Kup africkih nacija,koji ce se od 20. januara do 10. februara 2006. godine odrzati u Egiptu.Evo i grupe:
-grupa A: Egipat(domacin),Maroko(finalista na proslom kupu),Obala Slonovace(kvalifikovala se na SP) i Libija.
-grupa B: Kamerun,DR Kongo(bili u grupi sa Ugandom),Togo(kvalifikovali se na SP) i Angola(kvalifikovala se na SP).
-grupa C: Tunis(brani titulu,kvalifikovao se na SP),Juzna Afrika(u kvalifikacijama za SP bili u grupi sa Ugandom),Gvineja i Zambija.
-grupa D(smatra se najtezom grupom):Nigerija,Senegal,Gana(kvalifikovali se na SP,bili u grupi sa Ugandom) i Zimbabve.
Locked