Kizito - Uganda
-
Mogli bi da kaparisemo napadaca Burkine Faso koji je postigao oba gola u susretu sa Kizinom Ugandom.
Inace posle nase utakmice sa Smederevom brat Kiza je prosao pored nas za vreme "treceg poluvremena" i na nase navaljivanje da popije pivo sa nama je ljubazno odgovorio: Ne, hvala. Dakle fin i kulturan mladic. Svaka majka bi ga pozelela za zeta
Inace posle nase utakmice sa Smederevom brat Kiza je prosao pored nas za vreme "treceg poluvremena" i na nase navaljivanje da popije pivo sa nama je ljubazno odgovorio: Ne, hvala. Dakle fin i kulturan mladic. Svaka majka bi ga pozelela za zeta

-
Popricamo svaki put ili se bar proveremo KIZOOOogi wrote:Popricate li nekad s covekom? Covek u tudjem gradu, neko da mu pridje, pohvali ga, mislim da bi mu puno znacilo.limanfkv wrote:Kiza je danas kupao povrce.Kako je tako mrsav,stalno ga srecem kada kupuje nesto da jede![]()

0.0625
ha halimanfkv wrote:Popricamo svaki put ili se bar proveremo KIZOOOogi wrote:Popricate li nekad s covekom? Covek u tudjem gradu, neko da mu pridje, pohvali ga, mislim da bi mu puno znacilo.limanfkv wrote:Kiza je danas kupao povrce.Kako je tako mrsav,stalno ga srecem kada kupuje nesto da jede![]()
A on se samo smeje i mase

Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Zna dosta i Srpski...ogi wrote:ha halimanfkv wrote:Popricamo svaki put ili se bar proveremo KIZOOOogi wrote: Popricate li nekad s covekom? Covek u tudjem gradu, neko da mu pridje, pohvali ga, mislim da bi mu puno znacilo.A on se samo smeje i mase
Drago mi je da to cujem, a pricate na Srpskom ili na Engleskom?
0.0625
Posto nema sta mnogo da se pise o Ugandi,pisacu malo o africkom fudbalu,da ima sta da se cita.
Obavljen je zreb za 25. Kup africkih nacija,koji ce se od 20. januara do 10. februara 2006. godine odrzati u Egiptu.Evo i grupe:
-grupa A: Egipat(domacin),Maroko(finalista na proslom kupu),Obala Slonovace(kvalifikovala se na SP) i Libija.
-grupa B: Kamerun,DR Kongo(bili u grupi sa Ugandom),Togo(kvalifikovali se na SP) i Angola(kvalifikovala se na SP).
-grupa C: Tunis(brani titulu,kvalifikovao se na SP),Juzna Afrika(u kvalifikacijama za SP bili u grupi sa Ugandom),Gvineja i Zambija.
-grupa D(smatra se najtezom grupom):Nigerija,Senegal,Gana(kvalifikovali se na SP,bili u grupi sa Ugandom) i Zimbabve.
Obavljen je zreb za 25. Kup africkih nacija,koji ce se od 20. januara do 10. februara 2006. godine odrzati u Egiptu.Evo i grupe:
-grupa A: Egipat(domacin),Maroko(finalista na proslom kupu),Obala Slonovace(kvalifikovala se na SP) i Libija.
-grupa B: Kamerun,DR Kongo(bili u grupi sa Ugandom),Togo(kvalifikovali se na SP) i Angola(kvalifikovala se na SP).
-grupa C: Tunis(brani titulu,kvalifikovao se na SP),Juzna Afrika(u kvalifikacijama za SP bili u grupi sa Ugandom),Gvineja i Zambija.
-grupa D(smatra se najtezom grupom):Nigerija,Senegal,Gana(kvalifikovali se na SP,bili u grupi sa Ugandom) i Zimbabve.