Pripreme
- novosadjanin
ZmagoNS wrote:Sad citam malo sastave ekipa na zvanicnom sajtu i jako mi bode oci kako mi uopste nemamo adekvatne izmene,niti u spicu,niti u veznom redu...Bice drama cim krenu povrede,ako se ne dovedu jos 2-3 ofanzivna igraca..
Fale Milovic, Brankovic, Merebasvili, Adjuru i Jao koji nisu otputovali u Keckemet.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Ok,Mereba se jedino moze podvesti pod ofanzivne igrace koji mogu doprineti igri,za Adjurua se verovatno 99% foruma slaze da je zalutao u Vosu,a Jao mi ne uliva poverenje..novosadjanin wrote:ZmagoNS wrote:Sad citam malo sastave ekipa na zvanicnom sajtu i jako mi bode oci kako mi uopste nemamo adekvatne izmene,niti u spicu,niti u veznom redu...Bice drama cim krenu povrede,ako se ne dovedu jos 2-3 ofanzivna igraca..
Fale Milovic, Brankovic, Merebasvili, Adjuru i Jao koji nisu otputovali u Keckemet.
http://www.fkvojvodina.rs/2011/07/kecsk ... vodina-00/
Lepo je smo sto konacno dobili zvanicni sajt koji je redovno azuriran svezim informacijama.
Nadam se da ce ta praksa da potraje!
Elem, po ovom tekstu i na osnovu one jedne utakmice u Veterniku cenim da ce mali Covic prijatno da nas iznenadi ove sezone!
Lepo je smo sto konacno dobili zvanicni sajt koji je redovno azuriran svezim informacijama.
Nadam se da ce ta praksa da potraje!
Elem, po ovom tekstu i na osnovu one jedne utakmice u Veterniku cenim da ce mali Covic prijatno da nas iznenadi ove sezone!

U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
-
Rezultat taman za podizanje samopouzadanja, a da ne poletimo previsoko.
Odlaskom Lazetića tim će biti oslobođen stege, a mali Boske će ,,eksplodirati" na toj poziciji, čime će ekipa dobiti igru u oba smera po našoj desnoj strani terena.Vuk i Meda će, najzad, dobiti zaslužen status i poštovanje na sredini terena, i sa Čovićevim dolaskom, ekipa će imati fizionomiju igre.Takvom novom igrom očekujem i mnogo više opasnosti po protivničke odbrane, a time i bolju efikasnost naših napadača.
Odlaskom Lazetića tim će biti oslobođen stege, a mali Boske će ,,eksplodirati" na toj poziciji, čime će ekipa dobiti igru u oba smera po našoj desnoj strani terena.Vuk i Meda će, najzad, dobiti zaslužen status i poštovanje na sredini terena, i sa Čovićevim dolaskom, ekipa će imati fizionomiju igre.Takvom novom igrom očekujem i mnogo više opasnosti po protivničke odbrane, a time i bolju efikasnost naših napadača.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
U par recenica....
Prvo poluvreme - Keckemet se nije video. Vojvodina konkretna, a mogli smo da postignemo barem jos jedan pogodak.
Drugi deo - Malo bolja igra domacina, nista posebno, a primetan i blagi pad u igri Vojvodine. Promenjeno je dosta igraca, pa i to treba uzeti u obzir. Keckemet postigao gol, imali su priliku za jos jedan, a imali smo i mi svoje (polu)prilike.
Sve u svemu, zadovoljan prikazanim.
Prvo poluvreme - Keckemet se nije video. Vojvodina konkretna, a mogli smo da postignemo barem jos jedan pogodak.
Drugi deo - Malo bolja igra domacina, nista posebno, a primetan i blagi pad u igri Vojvodine. Promenjeno je dosta igraca, pa i to treba uzeti u obzir. Keckemet postigao gol, imali su priliku za jos jedan, a imali smo i mi svoje (polu)prilike.
Sve u svemu, zadovoljan prikazanim.