Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
DUB

Post by DUB »

Na http://www.spbo.com/bf_en.htm stoji da vodimo 2-0!
17. i 40. min
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Junior

Post by Junior »

0-2 HT, Čović i Ilić.
ZmagoNS

Post by ZmagoNS »

Sad citam malo sastave ekipa na zvanicnom sajtu i jako mi bode oci kako mi uopste nemamo adekvatne izmene,niti u spicu,niti u veznom redu...Bice drama cim krenu povrede,ako se ne dovedu jos 2-3 ofanzivna igraca..
novosadjanin

Post by novosadjanin »

ZmagoNS wrote:Sad citam malo sastave ekipa na zvanicnom sajtu i jako mi bode oci kako mi uopste nemamo adekvatne izmene,niti u spicu,niti u veznom redu...Bice drama cim krenu povrede,ako se ne dovedu jos 2-3 ofanzivna igraca..

Fale Milovic, Brankovic, Merebasvili, Adjuru i Jao koji nisu otputovali u Keckemet.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
ZmagoNS

Post by ZmagoNS »

novosadjanin wrote:
ZmagoNS wrote:Sad citam malo sastave ekipa na zvanicnom sajtu i jako mi bode oci kako mi uopste nemamo adekvatne izmene,niti u spicu,niti u veznom redu...Bice drama cim krenu povrede,ako se ne dovedu jos 2-3 ofanzivna igraca..

Fale Milovic, Brankovic, Merebasvili, Adjuru i Jao koji nisu otputovali u Keckemet.
Ok,Mereba se jedino moze podvesti pod ofanzivne igrace koji mogu doprineti igri,za Adjurua se verovatno 99% foruma slaze da je zalutao u Vosu,a Jao mi ne uliva poverenje..
simicpk

Post by simicpk »

-56. minut Karan ulazi umeto lakše povređenog Trajkovića.
Valjda nije nista ozbiljno.
EDIT : -58. minut Slobodan udarac za domaćina sa 16 metara izvodi Mol. Supić kratko odbija a Doso sa 5 metara šalje loptu u mrežu. 1 : 2
kowalski

Post by kowalski »

Veceras cemo imati izvestaje sa lica mesta, nekoliko istaknutih clanova foruma je junacki potegnulo na daleki put :)

ps: svaka cast za entuzijazam :klanjanje:
Image
Владика
Administrator

Post by Владика »

Кратка импресија са меча- Били смо бољи. Домаћин је био на кратко равноправан са нама у другом полувремену. Видело се на терену да смо за класу бољи. Требали смо да добијемо са три разлике.
igoork

Post by igoork »

http://www.fkvojvodina.rs/2011/07/kecsk ... vodina-00/

Lepo je smo sto konacno dobili zvanicni sajt koji je redovno azuriran svezim informacijama.
Nadam se da ce ta praksa da potraje!

Elem, po ovom tekstu i na osnovu one jedne utakmice u Veterniku cenim da ce mali Covic prijatno da nas iznenadi ove sezone! :wink:
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Ako se po jutru dan poznaje,Covic ce biti veliko pojacanje,mozda i od krucijalnog znacaja.
Turija

Post by Turija »

Rezultat taman za podizanje samopouzadanja, a da ne poletimo previsoko.
Odlaskom Lazetića tim će biti oslobođen stege, a mali Boske će ,,eksplodirati" na toj poziciji, čime će ekipa dobiti igru u oba smera po našoj desnoj strani terena.Vuk i Meda će, najzad, dobiti zaslužen status i poštovanje na sredini terena, i sa Čovićevim dolaskom, ekipa će imati fizionomiju igre.Takvom novom igrom očekujem i mnogo više opasnosti po protivničke odbrane, a time i bolju efikasnost naših napadača.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Djumi

Post by Djumi »

vojvodina jedna jedina wrote:Ako se po jutru dan poznaje,Covic ce biti veliko pojacanje,mozda i od krucijalnog znacaja.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Nevernik

Post by Nevernik »

Tako su i Bilbija i Sepuja razbijali na pripremnim utakmicama pa na kraju nista od njih.

Valjda Covic nije takav.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

podbara wrote:Кратка импресија са меча- Били смо бољи.
Iako je prijateljska,iako je daleko od ociju... nekako sam rasterecen pratio ishod ovog meca... 0:1,0:2... A nadam se da su madjari ozbiljnija ekipa od Vaduza!!!
Image
Minja
Administrator

Post by Minja »

U par recenica....

Prvo poluvreme - Keckemet se nije video. Vojvodina konkretna, a mogli smo da postignemo barem jos jedan pogodak.

Drugi deo - Malo bolja igra domacina, nista posebno, a primetan i blagi pad u igri Vojvodine. Promenjeno je dosta igraca, pa i to treba uzeti u obzir. Keckemet postigao gol, imali su priliku za jos jedan, a imali smo i mi svoje (polu)prilike.

Sve u svemu, zadovoljan prikazanim.
Post Reply