Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Milan

Post by Milan »

http://www.fkvojvodina.rs/2011/07/pocin ... -ulaznica/

Na sajtu piša da rade do 15h... Koga više može bilo šta da čudi... :roll:
POŠTO OBRAZ ???!!!
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Milan wrote:http://www.fkvojvodina.rs/2011/07/pocin ... -ulaznica/

Na sajtu piša da rade do 15h... Koga više može bilo šta da čudi... :roll:
Kad imaš ovu situaciju iz godine u godinu, nakon introspekcije shvatiš koliki je uspeh nas navijača što nas ima i ovoliko.
Dobri ljudi su me posavetovali da angažujem "NS Potrčka" :juggle: da mi uzme sezonsku. Po njihovim rečima, garija pošalješ u Veternik po sezonsku za 180 dindži :smoker:
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Tancha

Post by Tancha »

Управо се вратио с Ветерника, био са буразером (westside). На дан утакмице у целом СЦ нигде никог, осим једног јединог човека горе на спрату који је на критику једног господина који је такође дошао по сезонску одговорио "па и ви сте дошли последњи дан". :rage: На крају је звао тог Чапељу и рекао му да има људи који траже карте, и да каже редарима да вечерас пуштају са прошлогодишњим. Овај се наводно сложио са тиме, а како ће то изгледати у пракси видећемо вечерас. Иначе, онај најављивани шалтер код стадиона ће бити "од понедељка". Само ми није јасно ко ће куповати сезонску кад сезона почне... Уста их ј*бем неспособна.
West Ham

Post by West Ham »

kapri wrote:Mislim da sam negde procitao da rade do 14h, verovatno zbog toga nije bilo nikog. Bio sam pre par dana oko 13h, fino su me ugostili i kupio sam kartu. Rekli su da ce u najskorije vreme poceti prodaja i kod stadiona ali ne znaju tacnu lokaciju.
P.S. Cuo sam jos jednu dobru vest a to je da uskoro pocinje sa radom online shop. Navodno cekaju se sponzori jos nesto da srede i gotova stvar. :hurray:
Sponzori? Misliš li na "Marković-prevoz", "Petrović-trans", "Turaj-vadi komerc" ili "Praziluk iz dupeta inc."?
oi Oi Oi! The chozen few...
Turija

Post by Turija »

Tancha wrote:Иначе, онај најављивани шалтер код стадиона ће бити "од понедељка". Само ми није јасно ко ће куповати сезонску кад сезона почне... Уста их ј*бем неспособна.
Od ponedeljka :?: :shock:
Zašto se povlače dobri potezi u pogrešno vreme - da li samo zato da se ,,dokaže" pogrešna teza rukovodstva da pretplatne karte ne treba prodavato na stadionu i na štandovima po gradu?Ja ne vidim drugi smislen odgovor na takav potez, osim zaključka da se obesmisli odlična ideja?
To vam je isto, kao kad dobar proizvod stavite u promet posle isteka roka valjanosti, pa onda donesete zaključak da mesto prodaje ne valja, jer ga niko tu ne kupuje (odnosno - malo ko ), pa se prodaje u tom lokalu ne isplati proizvođaču i obustavlja je na duže vreme :frown:
99% ljudi koji u subotu kupe pojedinačnu kartu za utakmicu, neće kupiti godišnju, ali verujem da bi njih 10%, verovatno, kupilo pretplatnu, da je ove nedelje nabasalo na Štand FK Vojvodine u centru Novog Sada.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Da ne bude da samo kritikujemo, pohvalio bi ovom prilikom tim zadužen za one lepe najave utakmice koje se dobijaju pri kupovini karte za utakmice Vojvodine na Karađorđu. Nadam se da će se ta praksa nastaviti, i da neće biti kao sve naše marketinške akcije kratkog roka.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
slanobarac

Post by slanobarac »

Zeljafcv wrote:Da ne bude da samo kritikujemo, pohvalio bi ovom prilikom tim zadužen za one lepe najave utakmice koje se dobijaju pri kupovini karte za utakmice Vojvodine na Karađorđu. Nadam se da će se ta praksa nastaviti, i da neće biti kao sve naše marketinške akcije kratkog roka.
Jeste, to stoji i praksa od prošle godine se nastavlja ali je zato kvalitet ulaznice znatno lošiji, dizajn očajan, štampa i papir nikakvi... izgleda ova nova svetska kriza zakucala na vrata.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Daljac

Post by Daljac »

Apropo ovih programa koje dobijamo, zaista pohvala potez, ja lično sam kolekcionar tih i takvih stvari (sezonsku kartu ne kupujem, jer skupljam ulaznice), pride sam profesor srpske književnosti i jezika, pa malo da izanaliziram i ja to sve iz par sopstvenih vizura, bez ikakve zle i loše namere:

Najbolji program bio je prošle godine za utakmicu sa Radom, detaljan, tačan, pismen 100%. Posle, potkradaju se neke greške, više stilske, a često i štamparske, pravopisne.

Naravno, svi grešimo, ali, valjda to više ljudi čita, pa će i reći već neko, da se tekst koji završava rečenicom o sportskom prijateljstvu našeg i kragujevačkog prvoligaša, ne može započeti podebljanim i istaknutim naslovom ,,Voša rafalom po Kragujevčanima''...

U pregledu timova, ne ažuriraju se podaci- slike strelca gola Bojovića nema u ovom programu od subote; takođe, tekstovi preneseni sa latinićnog na ćirilično pismo, nisu opet pročitani, pa se dosta orografskih grešaka napravi tako (u tekstu o Makabiju, npr, prezimena ne izgledaju i ne zvuče isto pisana po Vuku i na latinici).

Dizajn ulaznica za prvenstvo ove godine, po meni, preklasičan, ali solidan- za Vaduc, kao i za prošlu i ranije sezone, karte su lepše izgledale.

Ponavljam, nemam nameru da kritikujem ikako ovu praksu podele programa, u ligama organizovanijim od naše, te se stvari štampaju i prodaju skoro po ceni ulaznice, a mi ih besplatno dobijamo- ovo je samo prijateljska i najdobronamernija sugestija.
DUB

Post by DUB »

Ponedeljak evo još malo pa prođe. Da li je krenula prodaja sezonskih na stadionu?
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Ponosan!

Post by Ponosan! »

Daljac wrote:Apropo ovih programa koje dobijamo, zaista pohvala potez, ja lično sam kolekcionar tih i takvih stvari (sezonsku kartu ne kupujem, jer skupljam ulaznice), pride sam profesor srpske književnosti i jezika, pa malo da izanaliziram i ja to sve iz par sopstvenih vizura, bez ikakve zle i loše namere:

Najbolji program bio je prošle godine za utakmicu sa Radom, detaljan, tačan, pismen 100%. Posle, potkradaju se neke greške, više stilske, a često i štamparske, pravopisne.

Naravno, svi grešimo, ali, valjda to više ljudi čita, pa će i reći već neko, da se tekst koji završava rečenicom o sportskom prijateljstvu našeg i kragujevačkog prvoligaša, ne može započeti podebljanim i istaknutim naslovom ,,Voša rafalom po Kragujevčanima''...

U pregledu timova, ne ažuriraju se podaci- slike strelca gola Bojovića nema u ovom programu od subote; takođe, tekstovi preneseni sa latinićnog na ćirilično pismo, nisu opet pročitani, pa se dosta orografskih grešaka napravi tako (u tekstu o Makabiju, npr, prezimena ne izgledaju i ne zvuče isto pisana po Vuku i na latinici).

Dizajn ulaznica za prvenstvo ove godine, po meni, preklasičan, ali solidan- za Vaduc, kao i za prošlu i ranije sezone, karte su lepše izgledale.

Ponavljam, nemam nameru da kritikujem ikako ovu praksu podele programa, u ligama organizovanijim od naše, te se stvari štampaju i prodaju skoro po ceni ulaznice, a mi ih besplatno dobijamo- ovo je samo prijateljska i najdobronamernija sugestija.
Управо сам хтео да скренем пажњу на ово, али си ме предухитрио...
Ипак, почетак је, ту су и почетничке грешке, надам се да ће их људи задужени за рад на програмима исправити у наредним бројевима...

Да ли поред овога, клуб има било какав маркетинг !?
johnny

...

Post by johnny »

Zasto se semafor onako idiotski (ne)koristi, da li je moguce da ovi ne znaju da ga koriste ili ga cuvaju samo kad dodju musavi?
Zasto se ne bi pustali klipovi sa nekih Vosinih utakmica, muzicki spotovi, efektni golovi u poluvremenu? Ovako deluje prilicno bedno, nedostojno reputacije naseg kluba.
kenta

Re: ...

Post by kenta »

johnny wrote:Zasto se semafor onako idiotski (ne)koristi, da li je moguce da ovi ne znaju da ga koriste ili ga cuvaju samo kad dodju musavi?
Zasto se ne bi pustali klipovi sa nekih Vosinih utakmica, muzicki spotovi, efektni golovi u poluvremenu? Ovako deluje prilicno bedno, nedostojno reputacije naseg kluba.
Apsolutno se slažem! Prava primedba i pravi predlog!
SlaninarNS

Re: ...

Post by SlaninarNS »

johnny wrote:Zasto se semafor onako idiotski (ne)koristi, da li je moguce da ovi ne znaju da ga koriste ili ga cuvaju samo kad dodju musavi?
Ја колико се сећам пуштани су клипови са Вошиних утакмица прошле сезоне и то пар пута .

Е сад да треба више и чешће сличне ствари да се пуштају на полувремену ту се апсолутно слажем .
Буди Новосађанин Навијај За Војводину !
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Sto se semafora tice dodao bih jos da mene najvise nervira ona idiotska bela tacka na njemu,zna li neko jel to mora tako il treba da se popravi !?
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
SlaninarNS

Post by SlaninarNS »

Uvek sa tobom wrote:Sto se semafora tice dodao bih jos da mene najvise nervira ona idiotska bela tacka na njemu,zna li neko jel to mora tako il treba da se popravi !?
Ја колико знам и колико сам чуо то је мало семафор црко :) Требало би то да се поправи ... Ако грешим нека ме неко други исправи.
Буди Новосађанин Навијај За Војводину !
Post Reply