Na sajtu piša da rade do 15h... Koga više može bilo šta da čudi...

Kad imaš ovu situaciju iz godine u godinu, nakon introspekcije shvatiš koliki je uspeh nas navijača što nas ima i ovoliko.Milan wrote:http://www.fkvojvodina.rs/2011/07/pocin ... -ulaznica/
Na sajtu piša da rade do 15h... Koga više može bilo šta da čudi...
Sponzori? Misliš li na "Marković-prevoz", "Petrović-trans", "Turaj-vadi komerc" ili "Praziluk iz dupeta inc."?kapri wrote:Mislim da sam negde procitao da rade do 14h, verovatno zbog toga nije bilo nikog. Bio sam pre par dana oko 13h, fino su me ugostili i kupio sam kartu. Rekli su da ce u najskorije vreme poceti prodaja i kod stadiona ali ne znaju tacnu lokaciju.
P.S. Cuo sam jos jednu dobru vest a to je da uskoro pocinje sa radom online shop. Navodno cekaju se sponzori jos nesto da srede i gotova stvar.
Od ponedeljkaTancha wrote:Иначе, онај најављивани шалтер код стадиона ће бити "од понедељка". Само ми није јасно ко ће куповати сезонску кад сезона почне... Уста их ј*бем неспособна.
Jeste, to stoji i praksa od prošle godine se nastavlja ali je zato kvalitet ulaznice znatno lošiji, dizajn očajan, štampa i papir nikakvi... izgleda ova nova svetska kriza zakucala na vrata.Zeljafcv wrote:Da ne bude da samo kritikujemo, pohvalio bi ovom prilikom tim zadužen za one lepe najave utakmice koje se dobijaju pri kupovini karte za utakmice Vojvodine na Karađorđu. Nadam se da će se ta praksa nastaviti, i da neće biti kao sve naše marketinške akcije kratkog roka.
Управо сам хтео да скренем пажњу на ово, али си ме предухитрио...Daljac wrote:Apropo ovih programa koje dobijamo, zaista pohvala potez, ja lično sam kolekcionar tih i takvih stvari (sezonsku kartu ne kupujem, jer skupljam ulaznice), pride sam profesor srpske književnosti i jezika, pa malo da izanaliziram i ja to sve iz par sopstvenih vizura, bez ikakve zle i loše namere:
Najbolji program bio je prošle godine za utakmicu sa Radom, detaljan, tačan, pismen 100%. Posle, potkradaju se neke greške, više stilske, a često i štamparske, pravopisne.
Naravno, svi grešimo, ali, valjda to više ljudi čita, pa će i reći već neko, da se tekst koji završava rečenicom o sportskom prijateljstvu našeg i kragujevačkog prvoligaša, ne može započeti podebljanim i istaknutim naslovom ,,Voša rafalom po Kragujevčanima''...
U pregledu timova, ne ažuriraju se podaci- slike strelca gola Bojovića nema u ovom programu od subote; takođe, tekstovi preneseni sa latinićnog na ćirilično pismo, nisu opet pročitani, pa se dosta orografskih grešaka napravi tako (u tekstu o Makabiju, npr, prezimena ne izgledaju i ne zvuče isto pisana po Vuku i na latinici).
Dizajn ulaznica za prvenstvo ove godine, po meni, preklasičan, ali solidan- za Vaduc, kao i za prošlu i ranije sezone, karte su lepše izgledale.
Ponavljam, nemam nameru da kritikujem ikako ovu praksu podele programa, u ligama organizovanijim od naše, te se stvari štampaju i prodaju skoro po ceni ulaznice, a mi ih besplatno dobijamo- ovo je samo prijateljska i najdobronamernija sugestija.
Apsolutno se slažem! Prava primedba i pravi predlog!johnny wrote:Zasto se semafor onako idiotski (ne)koristi, da li je moguce da ovi ne znaju da ga koriste ili ga cuvaju samo kad dodju musavi?
Zasto se ne bi pustali klipovi sa nekih Vosinih utakmica, muzicki spotovi, efektni golovi u poluvremenu? Ovako deluje prilicno bedno, nedostojno reputacije naseg kluba.
Ја колико се сећам пуштани су клипови са Вошиних утакмица прошле сезоне и то пар пута .johnny wrote:Zasto se semafor onako idiotski (ne)koristi, da li je moguce da ovi ne znaju da ga koriste ili ga cuvaju samo kad dodju musavi?
Zasto se ne bi pustali klipovi sa nekih Vosinih utakmica, muzicki spotovi, efektni golovi u poluvremenu? Ovako deluje prilicno bedno, nedostojno reputacije naseg kluba.
Ја колико знам и колико сам чуо то је мало семафор цркоUvek sa tobom wrote:Sto se semafora tice dodao bih jos da mene najvise nervira ona idiotska bela tacka na njemu,zna li neko jel to mora tako il treba da se popravi !?