Ono sto svakako raduje je rezultat. Ipak Djumi uz svo uvazavanje,ja znam koliko si radio i predao se trenerskom poslu u vosi a svakako je poznata i tvoja privrzenost vosi,ali fudbalski laik ce prvo primetiti rezultate a tek onda kako je ko stvarao tim i kakvu je viziju imao (a 90% njih to ni ne primeti) i onda ce reci ahaa...Pa taj recimo Djumi imao je sva startna poraza a ovaj Dzimi 4-3-1! XA!...razumes? Znaci nista licno,hocu samo da kazem da je sadasnji momenat uspesan bar sto se rezultata a i igre tice,a nadam se da cemo igrati jos bolje i postizati jos bolje rezultate.

Ti si Djumi dokazao da si odlican strucnjak ali to jos nisu svi uvideli,tj. ni ti nisi imao priliku za punu afirmaciju! Ono sto mene raduje jeste da na 10 utakmica imamo 15 bodova (prosle godine na 15 -19)a mogli smo jos i bolje proci!!! Racunam da sigurno pobedjujemo Jedinstvo koje ima dobar tim,ali ako hocemo opstanak a potom i EVropu moramo zapeti i resiti brige oko opstanka ranije a ne cekati kolo pre kraja...
Dakle, imamo potencijal,evo i rezultati idu uporedno sa igrom,nema razloga da ne verujem da cemo i ubuduce nastupati ovako cvrsto i hrabro! Ovo je mlad tim koji je oformio Djumi i koji pokazuje da se moze dosta... Mozda uprava i dovede nekog afirmisanog i kvalitetnog igraca na zimu!

Ali to sad nije bitno...