Ode Radnicki na cetvrto mesto. Stevanovic ubofare wrote:ode mi na 4 mesto radnicki poveo protiv metalca
24. kolo: Hajduk-Vojvodina 0:1
Re: 24. kolo: Hajduk-Vojvodina, subota 16h
UPRAVA NAPOLJE!!!
1:0 za nas, Stevanovic
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
stevanovic !!!!!!!!!!!!!!!!!! 0:1 

A zašto je deran iz Hajduka dobio crveni karton? Ako može neko da prenese šta rekoše na radiju.
P.S. Jelke majstore, vodi nas do titule
P.S. Jelke majstore, vodi nas do titule

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
nboya wrote:Ode Radnicki na cetvrto mesto. Stevanovic ubofare wrote:ode mi na 4 mesto radnicki poveo protiv metalca

Re: 24. kolo: Hajduk-Vojvodina 0:1 (57. minut)
Komentator je samo prokomentarisao da je prestrogo (crveni karton) , i potom su neki gledaoci poceli da se svadjaju i sve po spisku sudiji... pa su presli na vaterpolo...
Kaze komentator za nase igrace da su dosli u Vosu da uzmu neku paricu i da zavrse karijeru
Ne znam za koga tacno govori

Da, i ja sam to čuo, kakva nebuloza. U akciji kada je to napomenuo bili su Abu i Api. Ne znam jel komentator samo neupućen ili našljokan...rotacija wrote:Kaze komentator za nase igrace da su dosli u Vosu da uzmu neku paricu i da zavrse karijeruNe znam za koga tacno govori

ja bi rekao da je ono drugoborrissey wrote:Da, i ja sam to čuo, kakva nebuloza. U akciji kada je to napomenuo bili su Abu i Api. Ne znam jel komentator samo neupućen ili našljokan...rotacija wrote:Kaze komentator za nase igrace da su dosli u Vosu da uzmu neku paricu i da zavrse karijeruNe znam za koga tacno govori

-
Pre ce biti i jedno i drugo...fare wrote:ja bi rekao da je ono drugoborrissey wrote:Da, i ja sam to čuo, kakva nebuloza. U akciji kada je to napomenuo bili su Abu i Api. Ne znam jel komentator samo neupućen ili našljokan...rotacija wrote:Kaze komentator za nase igrace da su dosli u Vosu da uzmu neku paricu i da zavrse karijeruNe znam za koga tacno govori
- madda fakka
ma pojma nema pola sata iiiiiiiiiiiiiiiiiii da vidi koji je igrac ?madda fakka wrote:Presekao me ovaj na radiju...

- Schteph_F89
Tri puta!!!madda fakka wrote:Presekao me ovaj na radiju...
p.s. Supina utakmica zivota