Ево као неко ко је текму одгледао преко тв-а да напишем коју...
Прво мислим да вам није коректан наслов на сајту, судија је добро обавио посао и није имао ниједну већу грешку. Био је чист пенал за Рапид, Јокић је без икакве потребе уочљиво вукао Бојда иако чак ни лопта из корнера није ишла на американца, чак и кад је Јокић почео сам да пада и даље је чврсто држао Бојда за дрес. На ТВ-у се то све лепо видело, без дилеме чист пенал!
Такође није нас оштетио за пенал, Вуле је центрирао доста оштро и лопта је погодила, боље речено напуцала једног играча Рапида у руку, али он је руку држао скроз уз тело и ту по процени судије као и по објективној процени нема основа за пенал.
Фаул после ког су постигли гол је исто био чист и праведно досуђен.
Немојмо се користити тим циганско/гробарским форама да нам је увек судија крив, да смо константно оштећени итд. Ми се бар издајемо за господски клуб и за контру њима, а самим тим нам то не приличи!
Такође оно ваљање наших играча при сваком контакту је жешће комично, па зар мора др. Вукосав сваку утакмицу да улази бар по 5-6 пута на терен?! Падну и ваљају се као да их је митраљез покосио, а после ипак некако "смогну снаге" да наставе. То је цигански и то не треба радити!
Е сад што се игре тиче, није је било ни са наше стране, али ни од стране гостију, што је за утеху. Наша средина није постојала и све се сводило на напуцавање из одбране у напад. Јако пуно се грешило у пасовима на обе стране. Срљали смо и ми и они и у том хаосу имали смо ипак више срца и среће да победимо.
Новајлије: Јокић, осим тог пенала и она два критична додавања према Супићу, деловао је доста солидно и чврсто, нарочито је био добар у дуел игри.
Грин - по мени некако блед, одиграо је без неке веће грешке, давао је тачне рутинске пасове, али није имао неки утицај на игру, ни у дефанзиви, ни у офанзиви. Очекивао сам више учешћа од њега, али добро ово му је била прва утакмица...
Убедљиво најбољи по мени су били Абу и Ђурић, док је остатак одиграо солидно-просечно (осим Шкулетића који је био прилично лош). Ђурић је у одбрани одиграо без грешке и баш је доминирао у скоку, док је Абу наш убедљиво најбољи играч и представља 35% тима! Не знам шта ћемо радити кад нас једног дана напусти...
Супић одбранио све што је могао, али био је и жешће несигуран у пар ситуација, нарочито онда кад му је Јокић вратио ону лопту која му је прешла преко ноге при испуцавању и дошла до рапидовог играча који је на срећу био скроз изненађен и погубљен па је промашио гол.
На крају остаје жал што нисмо победили 2:0, али не можемо бити незадовољни, чињеница је да смо добили јефтин гол, али исто тако смо и постигли још јефтинији гол. Такође они су промашили пенал и погодили пречку. Имамо предност, али морамо мушки одиграти и у реваншу јер та предност није недостижна и треба још доста зноја да се пролије за наредно коло, а сви се с' правом надамо пролазу!