Liga Evrope - sezona 2012/13

Locked
Radoye
Administrator

Re: Liga Evrope 2012/13: Vojvodina-Rapid (Beč), četvrtak 21h

Post by Radoye »

Evo me nazad u civilizaciji konacno, citam forum, sportske medije, odavno ovoliko pozitivne energije u vezi naseg kluba nisam video, pa cak ni pred ono tragicno finale kupa od pre dve godine. Bravo momci, svima ste nam osvetlali obraz! Samo hrabro i u revansu, nemamo sta da izgubimo a toliko puno mozemo da dobijemo.

A posle neka bude sta bude.

:cheers:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Само Војводина

Post by Само Војводина »

Браћо, још једна позитивна ствар - Рапид у недељу игра дерби против Аустрије, ваљда ће се уморити на тој утакмици, а моћићемо да гледамо преко нета... Главу горе! :cheers:
Milan

Post by Milan »

Da smo ekipa koja dolazi iz seljacke lige, pokazuju nase reakcije posle datih golova i njihovog kretanja sa centra. Oba puta smo reagovali nonsalantno i dali im priliku da prvo opasno ugroze nas gol, a drugi put dodju do faula nakon koga smanjuju rezultat.

Ostaje nam da napravimo invaziju na Bec (ne poznajem nikog ko nece ici) i nadamo se hrabroj igri momaka u crveno belom. Cuvanje rezultata bi bilo pogubno...

p.s. Na delu zapada prema jugu ne znam da li je bilo 30% ljudi koji stvarno navijaju za Vosu :(
Takvih se grozim i nadam se da ce sledeci put zaobici stadion u sirokom luku i ostati ispred TV-a da bodre svoje beogradske ljubimce!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Nikola

Post by Nikola »

Posle Austrije igraju sa nama i odmah za vikend protiv Salzburga. Gust i tezak raspored, ali najvaznije je da se mi dobro organizujemo i napravimo invaziju na Bec. Kad cemo, ako ne sad podrzati Stari klub? Potreban je samo pasos i 20E. Svi u Bec!
ПУШТАМ КИШУ!
madda fakka

Post by madda fakka »

Sada sam odgledao snimak na RTS da "pohvalim" Lazu Bakmaza koji ne zna da li je Oumaru Abubakar ili Aumari Obubakar.. Penal cist kao suza :!: Jokic nije mogao da stigne Boyd-a pa ga je vukao za dres i jos je pride pao je sa svojom rukom na njegovom dresu :cekicanje: umesto naravno da pusti ne bi nista bilo... Greene je bio taj koji je poceo akciju za prvi gol. Odlicna lopta za Abua ali ipak Rapidov odbrambeni igrac dodao Bosketu koji je prosledio dalje i znamo kako se to zavrsilo :hurray: :hurray: :hurray: Ja drugo poluvreme mogu da ocenim kao drugo poluvreme finala kupa sa nkp... Drzali smo ih u saci, Rapid je imao pasove po sredini i nista drugo.
Faul koji je Pavlovic napravio kada su dali gol, je takodje rezultat iskustva. Nije bio neki preteran kontakt ali je Austrijanac pao teatralno pa je ovaj svirao. Dali su nam gol 7 sekundi pre kraja utakmice... Sta reci nego ovaj rezultat je pokazatelj da nema bunkera u Becu idemo na gol ili cak 2. Svaka cast na igri, bravo momci i samo hrabro do nove pobede :!: :!:

Nikola wrote:Posle Austrije igraju sa nama i odmah za vikend protiv Salzburga. Gust i tezak raspored, ali najvaznije je da se mi dobro organizujemo i napravimo invaziju na Bec. Kad cemo, ako ne sad podrzati Stari klub? Potreban je samo pasos i 20E. Svi u Bec!
Joj imam svadbu... Joj ala bih isao... joooooooj
I Bog je Slaninar...
Ken mahniti

Post by Ken mahniti »

Meni su dva detalja sa utakmice bila fantasticna!Sprint Moreire prilikom deranja onog
Hosenfefera na Abua dok je lezao,i unosenje u dve ipo glave visljeg balvana!I asistencija
tog istog balvana Bojovicu :cheers:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ljudi, ne znam da li je neko obratio paznju na cinjenicu da smo pokupili pet zutih kartona danas :frown:

Skuletic, Djuric, Jokic, Pavlovic i Moreira....

Jel se sa dva pauzira ili sa cetiri? I da li je neko od cetvorice ovih sto su igrali protiv Suduve ima vec neki karton iz tog dvomeca?

Mislim da bi Jokic trebao biti standardan u odnosu na Trajkovica...
WeAreTheFirm

Post by WeAreTheFirm »

Mislim da bi Jokic trebao biti standardan u odnosu na Trajkovica...
Apsolutno se slažem, sasvim dobra igra štopera u skoku (koja je sa Trajčetom bila ogromna slabost), još kad se malo uigraju biće dobar tandem, Vule danas odigrao dobro, požrtvovano, šteta samo što smo na onaj način i u ono vreme primili gol...
I da, Supić mi je pojeo živce kod onog driblanja, već sam video reprizu Borca :roll:
Bilo da pomisliš da sve oko tebe je tama...
Passion

Post by Passion »

Немам шта момцима да замерим. Борили су се, гинули, трчали, уклизавали. У Новом Саду је пао славни Рапид из Беча!!! Да није било овог пед*ра из УЕФА-е, била би друга прича...ИДЕМО У БЕЧ ПО 4. КОЛО!!!
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Avangarda

Post by Avangarda »

Ево као неко ко је текму одгледао преко тв-а да напишем коју...

Прво мислим да вам није коректан наслов на сајту, судија је добро обавио посао и није имао ниједну већу грешку. Био је чист пенал за Рапид, Јокић је без икакве потребе уочљиво вукао Бојда иако чак ни лопта из корнера није ишла на американца, чак и кад је Јокић почео сам да пада и даље је чврсто држао Бојда за дрес. На ТВ-у се то све лепо видело, без дилеме чист пенал!

Такође није нас оштетио за пенал, Вуле је центрирао доста оштро и лопта је погодила, боље речено напуцала једног играча Рапида у руку, али он је руку држао скроз уз тело и ту по процени судије као и по објективној процени нема основа за пенал.

Фаул после ког су постигли гол је исто био чист и праведно досуђен.

Немојмо се користити тим циганско/гробарским форама да нам је увек судија крив, да смо константно оштећени итд. Ми се бар издајемо за господски клуб и за контру њима, а самим тим нам то не приличи!

Такође оно ваљање наших играча при сваком контакту је жешће комично, па зар мора др. Вукосав сваку утакмицу да улази бар по 5-6 пута на терен?! Падну и ваљају се као да их је митраљез покосио, а после ипак некако "смогну снаге" да наставе. То је цигански и то не треба радити!

Е сад што се игре тиче, није је било ни са наше стране, али ни од стране гостију, што је за утеху. Наша средина није постојала и све се сводило на напуцавање из одбране у напад. Јако пуно се грешило у пасовима на обе стране. Срљали смо и ми и они и у том хаосу имали смо ипак више срца и среће да победимо.

Новајлије: Јокић, осим тог пенала и она два критична додавања према Супићу, деловао је доста солидно и чврсто, нарочито је био добар у дуел игри.

Грин - по мени некако блед, одиграо је без неке веће грешке, давао је тачне рутинске пасове, али није имао неки утицај на игру, ни у дефанзиви, ни у офанзиви. Очекивао сам више учешћа од њега, али добро ово му је била прва утакмица...

Убедљиво најбољи по мени су били Абу и Ђурић, док је остатак одиграо солидно-просечно (осим Шкулетића који је био прилично лош). Ђурић је у одбрани одиграо без грешке и баш је доминирао у скоку, док је Абу наш убедљиво најбољи играч и представља 35% тима! Не знам шта ћемо радити кад нас једног дана напусти...

Супић одбранио све што је могао, али био је и жешће несигуран у пар ситуација, нарочито онда кад му је Јокић вратио ону лопту која му је прешла преко ноге при испуцавању и дошла до рапидовог играча који је на срећу био скроз изненађен и погубљен па је промашио гол.

На крају остаје жал што нисмо победили 2:0, али не можемо бити незадовољни, чињеница је да смо добили јефтин гол, али исто тако смо и постигли још јефтинији гол. Такође они су промашили пенал и погодили пречку. Имамо предност, али морамо мушки одиграти и у реваншу јер та предност није недостижна и треба још доста зноја да се пролије за наредно коло, а сви се с' правом надамо пролазу! :cheers:
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
kenta

Post by kenta »

Avangarda je lepo primetio, ono valjanje nam stvarno ne treba. Ok,treba ukrasti malo vremena ali juče se, na momente, baš preterivalo.
I da, ceo stadion zatočen zbog 400 Bečlija, pa to ima samo u NS-u.
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Sjajno je bilo, i ambijent, i igra, i navijanje... Ono sinoc je bila velika pobeda i nova, sjajna, stranica u istoriji naseg kluba. Svaka cast i veliko hvala svima koji su doprineli!
Rezultat u revansu mi je potpuno nebitan, samo da se momci bore i pokazu jaja!

A reklama za erotik shop :twisted:
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

prijatelj fudbala wrote:Sjajno je bilo, i ambijent, i igra, i navijanje... Ono sinoc je bila velika pobeda i nova, sjajna, stranica u istoriji naseg kluba. Svaka cast i veliko hvala svima koji su doprineli!
Rezultat u revansu mi je potpuno nebitan, samo da se momci bore i pokazu jaja!

A reklama za erotik shop :twisted:
Puno toga imam da napišem i zborim, ali sačekaće da dođem k sebi i završim današnje dnevnoposlovne obaveze!
Elem - PETRE ŠKULETIĆU, ČOČE - svečano ovde obećavam, a pošto je erotikšop koji se sinoć reklamiraše na našem Stadionu pomenut od strane prijatelja fudbala, da narednog četvrtka idem u Beč (uz posetu utakmici i navijanju za Klub koji volim, a za koji Ti igraš iz svima nepoznath razloga), da ti kupim ovaj proizvod, a u nameri da Ti isti pričini veliko zadovoljstvo, onakvo kakvo ću ja osećati kada Ti ne budeš bio naš član!!!
Samo moj izbor, za proizvod koji ću ti darovati na početku meča sa Smederevom, uz napomenu i savet da Lubrikant, po sopstvenom ukusu, kupiš sam - http://www.oriononlineshop.com/epages/o ... 4.13.00.00" onclick="window.open(this.href);return false;
PS - ako ti se nešto drugo više sviđa na sajtu (pogledaj pomno i razmotri opcije), a nalazi se u istom cenovnom rasponu, javi na vreme, ispuniću Ti želju i potrebu!!!
simicpk

Post by simicpk »

grofov post i bojovicev gol, razlog zasto vu biti nasmejan ceo dan.
Naravno uvek ima hejtera, koji zele da pokvare pozitivnu sliku o mecu.
ФКВ
Locked