Liga Evrope - sezona 2012/13

Locked
Helm

Re: Liga Evrope 2012/13: Rapid (Beč)-Vojvodina, četvrtak 21:

Post by Helm »

fkvislife wrote:SVI NA KARADJORDJE U NEDELJU, DA IM POKAZEMO DA VERUJEMO U NJIH!!!!!!!!!!
:!:
Ako ne bude bar 8.000 ljudi na stadionu to će biti naša velika sramota!
Momci su zaslužili da napunimo stadion i pokažemo im da cenimo ovakav odnos i igru i kada rezultat izostane!
DUB

Post by DUB »

Ne kenjajte vise! Igrali smo 3 x bolje, pametnije i hrabrije nego prvu utakmicu u kojoj smo imali vise srece nego pameti.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Boske87

Post by Boske87 »

Tony Starks i Laki su objasnili. Očigledno pojedinci kao da ne poznaju limite naših fudbalera. Uostalom videli smo na delu našu napadačku igru ovog proleća pod Jašarom. Tim je dao sve od sebe, taktika je pametno postavljena, Rapid je dobro skautiran i da nije bilo sudije prošli bi dalje. E sad ako neko od Vojvodine očekuje lepršavu igru, mentalnu nadmoć, izostanak glupih kikseva i sudijskih nepravdi onda navija za pogrešan tim.
Barem smo ovog leta oprali ljagu zvanu Vaduc, valjda ćemo sledeći put u Evropi igrati sa više iskustva i samopouzdanja. A sad JSl cirkus :)
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Uroš

Post by Uroš »

http://www.facebook.com/pages/Serbia-Po ... 6848977909" onclick="window.open(this.href);return false; :mrgreen:

СВИ НА КАРАЂОРЂЕ!!!
Jan

Post by Jan »

UEFA Europa League play-off draw

FC Steaua Bucureşti (ROU) v FK Ekranas (LTU)
FC Slovan Liberec (CZE) v FC Dnipro Dnipropetrovsk (UKR)
VfB Stuttgart (GER) v FC Dinamo Moskva (RUS)
PAOK FC (GRE) v SK Rapid Wien (AUT)
FC Luzern (SUI) v KRC Genk (BEL)
FK Zeta (MNE) v PSV Eindhoven (NED)...
VOŠA ZAUVEK !!!
mihailov

Post by mihailov »

Jan wrote:UEFA Europa League play-off draw

FC Steaua Bucureşti (ROU) v FK Ekranas (LTU)
FC Slovan Liberec (CZE) v FC Dnipro Dnipropetrovsk (UKR)
VfB Stuttgart (GER) v FC Dinamo Moskva (RUS)
PAOK FC (GRE) v SK Rapid Wien (AUT)
FC Luzern (SUI) v KRC Genk (BEL)
FK Zeta (MNE) v PSV Eindhoven (NED)...

Šteta, kakva bi to samo utakmica bila?!
Napred Voso!
fkvislife

Post by fkvislife »

i zasto mi jebeno sad nismo prosli? :(
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodinaa..
nboya
Administrator

Post by nboya »

Ne bismo igrali sa PAOK vec bi dobili nekog kvalitetnijeg protivnika.
UPRAVA NAPOLJE!!!
simicpk

Post by simicpk »

nboya wrote:Ne bismo igrali sa PAOK vec bi dobili nekog kvalitetnijeg protivnika.
mislim da bi igrali jer bi preuzeli njihov koef.
ФКВ
mihailov

Post by mihailov »

Paok je bio povlašćen, a Rapid nepovlašćen...
Napred Voso!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Uf, kakva utakmica...Pre nego sto se udubim u analizu, da kazem je sudijska odluka (koju cu u ostatku teksta ostaviti po strani) zaista skandalozna, na ovom (i svakom) nivou takmicenja. Ono prosto ne moze i ne sme da se svira!!! Tu cu zavrsiti svaku dalju pricu o tome - sudjenju.

E sad, mi, ekipa... Da kazem da sam ocekivao da cemo izaci u onako defanzivnoj varijanti, jesam, cak sam ocekivao/naslucivao citajuci izjave trenera, da cemo igrati sa 3 stopera (ne daaaj boze), a opet sa druge strane nadao sam se nekoj, za nijansu "hrabrijoj" postavci. Neko je vec spomenuo i slozicu se, pitanje je koliko je ovaj tim uopste sposoban da odigra otvorenije? Iskreno, mislim i da nije, jer nemaju/mo pojedinca (a ni igru) zarad kog/koje bi vredelo otvarati se, bar ne protiv neke ozbiljne ekipe. Bas tu dolazim do onog najveceg pitanja koje sam i sam sebi postavljao ovih dana - koliko je ustvari Rapid ozbiljna ekipa? Ostavimo po strani price o budzetu, ligi itd. Sad, onako hladne glave mogu da kazem da su oni za mene ispod prosecna ekipa, protiv koje smo ipak trebali malkice hrabrije odigrati. Naravno, to kazem sad, nakon zavrsene utakmice (lako je), ali i ja sam sam pre pocetka meca razmisljao, vredi li uci otvorenije? No nebitno, ono u sta svakako jesam ubedjen, jeste da nam Rapid ne bi dao gol da smo igrali jos 3 dana, osim na ovakav (skandalozan) nacin. Zato, zelim igracima da cestitam na borbenosti i agresivnosti, i to je sigurno glavni razlog zasto u ustima nemam totalno gorak ukus, nakon svega. Opet cu ponoviti, kao i posle prve utakmice, takvo zalaganje/profesionalnost mora da bude pravilo, a ne pojedinacan slucaj!!!

To je taj osvrt na ono sto desilo sinoc, ali, ajd' sad da se postavimo u situaciju da smo prosli Austrijance?! Sta bi se desavalo dalje? To je ono sto mi nekako pomaze da koliko toliko lakse podnesem ovo ispadanje... Ako pogledamo realno, ovaj Rapid je verovatno jedna od najlaksih ekipa sa kojom bismo/jesmo igrali, u ovoj malo ozbiljnijoj fazi. Sta bi se desilo i da smo prosli? Da, svakako, vetar u ledja ekipi/navijacima, euforija, pun stadion, ali mislim da ova ekipa ni blizu nije za ikakvu pricu o/u Evropi. Svaka sledeca utakmica bi se svodila na jos vecu bunkercinu, jos vecu strepnju i na kraju neko tesko guzenje, predpostavljam. Da kazem, da je ekipa mlada, da ima perspektivu, nije, jer svi oni mladji igraci nisu ni blizu ne prvih 11, vec ni onih 14 sto ucestvuju i kao izmene, tako da u pricu ne moze uci ni ona varijanta o skupljanju iskustva, sazrevanju itd.
Rekao sam i posle Suduve i opet cu ponoviti. Ovu ekipu koce pre svega bekovi, jedan sa izrazeno losim ofanzivnim karakteristikama (Vule), drugi sa "izmisljanjem fudbala" - bockanje i davanje "gol lopti" (Pavlovic), i uzasno ali uzasno losim ofanzivnim bocnim igracima (Boske i Skuletic) koji nemaju ni u najavi ono najvaznije za bocnog igraca - 1 na 1 i centarsut. Ovoj ekipi treba osvezenje na tim pozicijama, i to ne sa igracima koji ce popuniti broj vec koji ce praviti razliku, dakle igraca sposobnog da resi utakmicu kad nikome ne ide!

I za kraj, savet/molba Zagorcicu - pocni da gledas malo dalje od sutra :!:
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Ja bih se zalio, iako znam da to nista nece promeniti, zarad nekih buducih utakmica...iako ne verujem da ce se i tada nesto promeniti... Svejedno bi se zalio!

Post by Drina »

Kako bi voleo da Paok zgazi ove cobane 5:0 mamu im jebem!
Inace, ako je neko gledao sportski pregled na b92 i citao komentare na svim sportskim portalima
moze da vidi da je cela Srbija uz nas!
kowalski

Post by kowalski »

Boyd hatte davor den Strafstoß herausgeholt, über dessen Rechtmäßigkeit seiner Meinung nach kein Zweifel bestand. "Das war ein klarer Elfmeter. Ich war froh, dass die noch einmal so dumm waren und mich wie schon in Serbien im Strafraum gefoult haben", erklärte Boyd.

ceo tekst
Bojd kaze da je zadovoljan jer su Srbi bili toliko glupi da ga ponovo fauliraju u sesnaestercu.
Image
Andreyos

Post by Andreyos »

Slažem se sa svakom rečju koju je napisao Tony Starks.
Jedino što zameram Zagorčiću je što je držao Ađurua duže od pola sata u igri.Nadam se samo da mu neće padati napamet da podnosi ostavku,kao i upravi da mu je uruči,jer je posle svega viđenog zaslužio da mu se ukaže šansa.
Nadam se da će ih PAOK raskantati i da ubuduće stvaraju ekipu za drugu ligu.
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
Locked