Jelen Super Liga - sezona 2012/13
Re: Jelen Super Liga - sezona 2012/13
Што би рекли професори кад неко не слуша и смеје се:''Реците шта је смешно па да се и ми смејемо''. 

Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Neki idit, igrac Spartaka, je upravo na SOS-u i obukao je neku navijacku majicu zvezde!! ISUSE! Pita ga Nebojsa: Kakva je to majca? Jel nece zameriti Marinci? Ovaj idiot: Ma nece, nece...
E, vala, svaka ti cast, majstore idiotizma!

Baš me zanima ko je tačno taj bilmez. Biće interesantno kako će Marinci odreagovati na to. A šta mu je bio cilj sa tom majicom to je jasno svima - uvlačenje u dupe ne bi li ga cigani doveli u mahalulaki wrote:Neki idit, igrac Spartaka, je upravo na SOS-u i obukao je neku navijacku majicu zvezde!! ISUSE! Pita ga Nebojsa: Kakva je to majca? Jel nece zameriti Marinci? Ovaj idiot: Ma nece, nece...

Jedan klub na svetu volim jaaaa...
O Bože...laki wrote:Neki idit, igrac Spartaka, je upravo na SOS-u i obukao je neku navijacku majicu zvezde!! ISUSE! Pita ga Nebojsa: Kakva je to majca? Jel nece zameriti Marinci? Ovaj idiot: Ma nece, nece...

POŠTO OBRAZ ???!!!
- Red Marquis
- Moderator

Уваљати га у катран и перје и марш из града, па нек' се котрља до београда! Ваљда само код нас има таквих болида, изузев балотелија не сећам се да је неки странац урадио нешто слично...
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
Vojvodino znaj, da tebe volim ja i dok sam živ, ja bodriću te moja jedina...
Jedina dobra stvar je što taj SOS slabo zove naše igrače tamo. Našao bi se neki junak sa stubom srpstva na plećima, već vidim.
A Bata... Ovoliko velikih reči, nimalo smisla, brdo kontradiktornosti, populizma, podilaženja, otrcanih fraza, a sve je ustvari jedna golema sprdačina. Meni samo nije jasno kao se prepošteni nikad nije dao u politiku. S ovakvim govorničkim bravurama, kontam da bi u Srbiji navukao glasova samo tako! Što neke ovde već reče, taj je ulični univerzitet debelo uzučio. Znaš kad bi neko od onih beogradskih đilkoša smislio ovakvu priču. Da postaviš Lukuća, Terzića i Đurića pred apple i da im daš Britannicu, tri Googla i Aristotelovu "Retoriku", oni bi ostali druga liga...
Jedini je problem šta ćemo mo i kako ćemo s takvim visprenim predsednikom.

A Bata... Ovoliko velikih reči, nimalo smisla, brdo kontradiktornosti, populizma, podilaženja, otrcanih fraza, a sve je ustvari jedna golema sprdačina. Meni samo nije jasno kao se prepošteni nikad nije dao u politiku. S ovakvim govorničkim bravurama, kontam da bi u Srbiji navukao glasova samo tako! Što neke ovde već reče, taj je ulični univerzitet debelo uzučio. Znaš kad bi neko od onih beogradskih đilkoša smislio ovakvu priču. Da postaviš Lukuća, Terzića i Đurića pred apple i da im daš Britannicu, tri Googla i Aristotelovu "Retoriku", oni bi ostali druga liga...
Jedini je problem šta ćemo mo i kako ćemo s takvim visprenim predsednikom.

http://fksloboda.org/vest.php?id=1080
Cilj ne bira sredstvo, i preko mrtvih ako treba...
http://sportal.rs/news.php?news=87394
Cilj ne bira sredstvo, i preko mrtvih ako treba...

http://sportal.rs/news.php?news=87394
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
-
Mislim da je tako nešto nemoguće da nam se desi. Tek kada vidiš nešto ovako, skontaš koliko veliku stvar je Firma uradila od 2000. do danas. Mi smo avangarda svim ovim nesretnicima iz "provincije" i primer da nešto mogu da urade ako se potrude.the Gari wrote:Jedina dobra stvar je što taj SOS slabo zove naše igrače tamo. Našao bi se neki junak sa stubom srpstva na plećima, već vidim.![]()
A za intervju mogu samo da ponovim konstataciju da je tip rektor uličnog univerziteta

Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako se zove taj igrac spaleta? Ubedjen sam da nasi najgori to ne bi smeli da urade.
ПУШТАМ КИШУ!
Рушимо, градимо, улажемо у инфраструктуру?! Па мајку му као да смо грађевинско предузеће, а не фудбалски клуб!
Ај' за промену мало да "градимо" игру, улажемо у тим, а рушимо мит да је немогуће дати више од једног гола на утакмици...

Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
Djordje DespotovicNikola wrote:Kako se zove taj igrac spaleta? Ubedjen sam da nasi najgori to ne bi smeli da urade.