Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Grof Žekula
Administrator

Re: Uprava

Post by Grof Žekula »

SOS Kanal(izacija) najavljuje da će u ponedeljak, od 21:15, gost Nebojše Petrovića biti BB.
ernesto

Post by ernesto »

http://www.jutarnji.hr/fluminense-se-hv ... e/1071318/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zasto je Hajduk bolji od nas?!
Banujte me molim vas :beg:
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Goran Smiljanic ce dobiti sansu sad i ko zna kad... :greenbutt:
Milan

Post by Milan »

Grof Žekula wrote:SOS Kanal(izacija) najavljuje da će u ponedeljak, od 21:15, gost Nebojše Petrovića biti BB.
Ko nije gledao, obavezno neka ne propusti reprizu sutra, utorak, od 23:05h. Sjajnih izjava je bilo.

Jedan od boljih:

"Imao sam pre neki dan razgovor sa Goranom Smiljanicem i rekao mu da ce dobiti sansu, ali ce to biti stvarno poslednja!". :cheers:

Podrzao je i Čovićevu gnusnu izjavu protiv navijaca Vojvodine, ali i najavio jednu dobru stvar, formiranje B tima Vojvodine je u toku...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Mare

Post by Mare »

Milan wrote:
Grof Žekula wrote:SOS Kanal(izacija) najavljuje da će u ponedeljak, od 21:15, gost Nebojše Petrovića biti BB.
Ko nije gledao, obavezno neka ne propusti reprizu sutra, utorak, od 23:05h. Sjajnih izjava je bilo.

Jedan od boljih:

"Imao sam pre neki dan razgovor sa Goranom Smiljanicem i rekao mu da ce dobiti sansu, ali ce to biti stvarno poslednja!". :cheers:

Podrzao je i Čovićevu gnusnu izjavu protiv navijaca Vojvodine, ali i najavio jednu dobru stvar, formiranje B tima Vojvodine je u toku...
Nisam čuo ovaj deo oko Ćokijeve izjave, šta je rekao?
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Mare wrote:
Milan wrote:

Jedan od boljih:

Nisam čuo ovaj deo oko Ćokijeve izjave, šta je rekao?
Da 50% posto, ako ne i 60% Novog Sada navija za blizance pola-pola. (a ostatak, 40-50% za Vojvodinu)
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Milan

Post by Milan »

Rekao je da se mozemo ljutiti koliko hocemo, ali da je Covic 100% u pravu, a zatim je rekao ovo sto je novosadjanin napisao. Mogao je prvo da se upozna sa izjavom coravog pre nego sto je dao svoj komentar, jer je podrzao izjavu onog retarda kog bih, da sam advokat, tuzio za nanosenje dusevne boli...
POŠTO OBRAZ ???!!!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Majko mila.... :slon:
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Sto se tiče našeg grada mislim da crvenkapu podržava 40%, Vošu 30% i nkp 30%.To je nešto što ne može da se promeni preko noći jer nije ni nastalo preko noći, i na šta najveći uticaj imaju rezultati kluba,TV i uopšte javni servisi, politika države... Mi to radimo po sistemu sa kolena na koleno.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

churguzijanac wrote:Sto se tiče našeg grada mislim da crvenkapu podržava 40%, Vošu 30% i nkp 30%.To je nešto što ne može da se promeni preko noći jer nije ni nastalo preko noći, i na šta najveći uticaj imaju rezultati kluba,TV i uopšte javni servisi, politika države... Mi to radimo po sistemu sa kolena na koleno.
Htedoh pitati sta sa koridom, ali se dosetih da tu ide jedno 4% cigana i 7% grobara... :D
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Sve je to u magli. Jedino šta se otprilike može proceniti u gradu su aktivni navijači, a ovo ko se na fejsbuku i kući izjašnjava za koga...to dok se ne počne na izborima meriti nećemo nikad znati.
Ja uopšte nisam uveren da cigana ima najviše u tom "simpatizerskom" smislu, već samo da su, kao i u ostatku države najorniji za iskazivanje svoje ljubavi prema "brendu".
Io odio Belgrado
ernesto

Post by ernesto »

Zamolio bih nekoga ako moze nekako da postavi reprizu total soccera,gde je gost bio nas predsednik!
njaks

Post by njaks »

Ja cu da podelim dva screen shota iz emisije :D

Ovo je bilo nekoliko puta u prvom planu, Sos je pokazao da ima sjajnu grafiku i sjajne montazere :mrgreen:
Image

A evo ih i patike zumirane
Image

:cheers:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

http://fkvojvodina.com/press.php?id=338 ... og+sramote" onclick="window.open(this.href);return false;
ernesto

Post by ernesto »

Veceras od 11 ima snimak emisije total soccer-odjeci,jel moze neko da snimi celu emisiju i da stavi link ovde na forum! Zbog ne mogucnosti gledati reprizu! Unapred zahvalan Braco!
Post Reply