Uprava
- Grof Žekula
- Administrator
Re: Uprava
SOS Kanal(izacija) najavljuje da će u ponedeljak, od 21:15, gost Nebojše Petrovića biti BB.
http://www.jutarnji.hr/fluminense-se-hv ... e/1071318/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zasto je Hajduk bolji od nas?!
Zasto je Hajduk bolji od nas?!
Banujte me molim vas 

- churguzijanac
Goran Smiljanic ce dobiti sansu sad i ko zna kad... 

Ko nije gledao, obavezno neka ne propusti reprizu sutra, utorak, od 23:05h. Sjajnih izjava je bilo.Grof Žekula wrote:SOS Kanal(izacija) najavljuje da će u ponedeljak, od 21:15, gost Nebojše Petrovića biti BB.
Jedan od boljih:
"Imao sam pre neki dan razgovor sa Goranom Smiljanicem i rekao mu da ce dobiti sansu, ali ce to biti stvarno poslednja!".

Podrzao je i Čovićevu gnusnu izjavu protiv navijaca Vojvodine, ali i najavio jednu dobru stvar, formiranje B tima Vojvodine je u toku...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Nisam čuo ovaj deo oko Ćokijeve izjave, šta je rekao?Milan wrote:Ko nije gledao, obavezno neka ne propusti reprizu sutra, utorak, od 23:05h. Sjajnih izjava je bilo.Grof Žekula wrote:SOS Kanal(izacija) najavljuje da će u ponedeljak, od 21:15, gost Nebojše Petrovića biti BB.
Jedan od boljih:
"Imao sam pre neki dan razgovor sa Goranom Smiljanicem i rekao mu da ce dobiti sansu, ali ce to biti stvarno poslednja!".
Podrzao je i Čovićevu gnusnu izjavu protiv navijaca Vojvodine, ali i najavio jednu dobru stvar, formiranje B tima Vojvodine je u toku...
- novosadjanin
Da 50% posto, ako ne i 60% Novog Sada navija za blizance pola-pola. (a ostatak, 40-50% za Vojvodinu)Mare wrote:Nisam čuo ovaj deo oko Ćokijeve izjave, šta je rekao?Milan wrote:Ko nije gledao, obavezno neka ne propusti reprizu sutra, utorak, od 23:05h. Sjajnih izjava je bilo.Grof Žekula wrote:SOS Kanal(izacija) najavljuje da će u ponedeljak, od 21:15, gost Nebojše Petrovića biti BB.
Jedan od boljih:
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Rekao je da se mozemo ljutiti koliko hocemo, ali da je Covic 100% u pravu, a zatim je rekao ovo sto je novosadjanin napisao. Mogao je prvo da se upozna sa izjavom coravog pre nego sto je dao svoj komentar, jer je podrzao izjavu onog retarda kog bih, da sam advokat, tuzio za nanosenje dusevne boli...
POŠTO OBRAZ ???!!!
- gospodinFKV
Majko mila.... 

- churguzijanac
Sto se tiče našeg grada mislim da crvenkapu podržava 40%, Vošu 30% i nkp 30%.To je nešto što ne može da se promeni preko noći jer nije ni nastalo preko noći, i na šta najveći uticaj imaju rezultati kluba,TV i uopšte javni servisi, politika države... Mi to radimo po sistemu sa kolena na koleno.
- gospodinFKV
Htedoh pitati sta sa koridom, ali se dosetih da tu ide jedno 4% cigana i 7% grobara...churguzijanac wrote:Sto se tiče našeg grada mislim da crvenkapu podržava 40%, Vošu 30% i nkp 30%.To je nešto što ne može da se promeni preko noći jer nije ni nastalo preko noći, i na šta najveći uticaj imaju rezultati kluba,TV i uopšte javni servisi, politika države... Mi to radimo po sistemu sa kolena na koleno.

- Red Marquis
- Moderator
Sve je to u magli. Jedino šta se otprilike može proceniti u gradu su aktivni navijači, a ovo ko se na fejsbuku i kući izjašnjava za koga...to dok se ne počne na izborima meriti nećemo nikad znati.
Ja uopšte nisam uveren da cigana ima najviše u tom "simpatizerskom" smislu, već samo da su, kao i u ostatku države najorniji za iskazivanje svoje ljubavi prema "brendu".
Ja uopšte nisam uveren da cigana ima najviše u tom "simpatizerskom" smislu, već samo da su, kao i u ostatku države najorniji za iskazivanje svoje ljubavi prema "brendu".
Io odio Belgrado
Zamolio bih nekoga ako moze nekako da postavi reprizu total soccera,gde je gost bio nas predsednik!
Banujte me molim vas 

Ja cu da podelim dva screen shota iz emisije 
Ovo je bilo nekoliko puta u prvom planu, Sos je pokazao da ima sjajnu grafiku i sjajne montazere

A evo ih i patike zumirane

Ovo je bilo nekoliko puta u prvom planu, Sos je pokazao da ima sjajnu grafiku i sjajne montazere

A evo ih i patike zumirane

- gospodinFKV
http://fkvojvodina.com/press.php?id=338 ... og+sramote" onclick="window.open(this.href);return false;
Veceras od 11 ima snimak emisije total soccer-odjeci,jel moze neko da snimi celu emisiju i da stavi link ovde na forum! Zbog ne mogucnosti gledati reprizu! Unapred zahvalan Braco!
Banujte me molim vas