Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
budababa

Re: Uprava

Post by budababa »

ragazzi di Neoplanta wrote:Nazalost, ovaj forum sam počeo da pratim tek nedavno, i verovatno su se ovakve diskusije i pre vodile, pa se unapred izvinjavam ako potezem nesto sto se već diskutovalo, ali moram da pitam par stvari. Iz sveg srca bih zeleo pre da igramo treću ligu, bez ovih mufljuza, da nas bude 300 istinskih navijača na nekom Kabelu, ili pitaj boga kom nizeligaskom terenu, da se igra fudbal za narod, ali koliko mislite da je realno da moze da se igra istinski fudbal ovde, i ako moze, kako?
Kad oteramo ovo go**o, ko bi došao? Da li postoji neko u ovoj zemlji da je pošteno stekao svoj kapital, a da zeli da ulozi u klub? (po mom skromnom mišljenju, NE!)
Najpre, dobrodošao na forum. Upravo ovaj topik predstavlja mesto gde su se različita mišljenja o ovoj temi "izvrtela" u krug ne mali broj puta. Ako te ne mrzi, pročitaj barem poslednjih 10-20 strana. Ako krene da se diskutuje o tvom postu, idemo još jedan krug :)
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
laki

Post by laki »

Pa u toj trecoj ligi se namesta 3x vise nego u visim rangovima, nemojte da ste naivni vise sa tom pricom.
Image
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Kod nas se mozda jedino ne namesta kada deca igraju na male golice na skolskim odmorima a ni u to nisam bas 100% siguran. Nas fudbal je truo od vrha do dna.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
FCVNS

Post by FCVNS »

laki wrote:Pa u toj trecoj ligi se namesta 3x vise nego u visim rangovima, nemojte da ste naivni vise sa tom pricom.
Cini mi se da je to napisao vise u fazonu,da se igra posteno,pa makar pukli i do trece lige...
the Gari

Post by the Gari »

Da, tu "treću ligu" i ja vidim kao metaforu. Niko ne želi stvarno Vojvodinu u tom rangu, već se time ističe da rezultati i plasman nisu sve što čini jedan klub. Hoće se reći da je naš klub mnogo više od tog kupa koji je naš...
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
FCVNS

Post by FCVNS »

Radoye wrote:Kod nas se mozda jedino ne namesta kada deca igraju na male golice na skolskim odmorima a ni u to nisam bas 100% siguran. Nas fudbal je truo od vrha do dna.
Nazalost si u pravu,to je razlog posete na nasim stadionima...e i sad kad uzmes da je prazan stadion,ti kao pravi Slaninar odlucis se da ubedis nekog da zajebe Arsenal-Mancester u balkan betu(ko sto je Verni zapad radio),vec da pruzi podrsku nasem lokalnom klubu,jer je na stadionu do jaja...usput do stadiona ga lozis,nismo mi ko cz,pfc,to lopovcine,krali nas uvek,gledo si kup,on te podrzava,jeste pokrali nas,par cugi i ubodete Vosa-Javor...na poluvremenu te vec malo sramota,vreme sugavo,od fudbala nista,on malo zvera u navijace,pa te pita gde su Javorovi,jebi ga pola lige nema navijace,pa sumnjiv penal,zapad vice lopovi,lopovi,tebe sramota sto si ga tri dana lozio da ima sta da se vidi,da je engleski fudal isti ko nas,samo sto je kod njih stadion pun pa to deluje bolje,ono za kradju ne smes da spomenes...a sto je najgore ni meni nije vise toliko dobro na stadionu,vise ides iz navike(mada proredjeno),jer kako da kazes sebi da si 15 god protracio,da si ziveo u zabludi i borio se za gluposti...ne pamtim kad sam ubedio nekog da ide sa mnom na tekmu i da sam bio ponosan sto sam ga doveo na mesto koje ce obogatiti njegov zivot...pa onda kazem sebi,bolje i u trecoj ligi al da je posteno,da verujem u ono sto klub radi,da puknem od srece kad ga metnemo,da podrzim igraca kad startuje pozrtvovano,kad da sve od sebe u duelu(i kad izgubu loptu),a ipak se nadam da je moguce u prvoj ligi...tako i tumacim ono Mikino,Vojvodinu necu izneveriti pa makar dospela i u podsavez...al opet nije Mika mogao da zna na kako ce niske grane nas fudbal da spadne,i kakvi ce likovi postati sportski radnici,pa ce mi oprostiti sto mi je vera poljuljana...
mihailov

Post by mihailov »

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 09252.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Još jedan bajan nastup, posebno obratite pažnju na drugu polovinu teksta...
Napred Voso!
DUB

Post by DUB »

mihailov wrote:http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 09252.html

Ni na kraj pameti mi ne pada da ga nesto branim, ali ne vidim u cemu je problem? Skroz je u pravu ako je tako kako je rekao, i ako u pozadini svega nema nekih mutnih radnji, neisplacenih dugovanja i sl. Svi ti koje je pomenuo se redom kunu u Vojvodinu i voleo bih da cujem sta oni imaju da kazu na sve ovo, jer ne verujem da jedan Zeljko Brkic, Slobodan Medojevic, Gojko kacar, Duca Tadic i ostali prozvani ne bi prisustvovali novogodisnjem koktelu maticnog kluba ako za to nemaju neki "debeo" razlog.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Buca

Post by Buca »

DUB wrote:

Ni na kraj pameti mi ne pada da ga nesto branim, ali ne vidim u cemu je problem? Skroz je u pravu ako je tako kako je rekao, i ako u pozadini svega nema nekih mutnih radnji, neisplacenih dugovanja i sl. Svi ti koje je pomenuo se redom kunu u Vojvodinu i voleo bih da cujem sta oni imaju da kazu na sve ovo, jer ne verujem da jedan Zeljko Brkic, Slobodan Medojevic, Gojko kacar, Duca Tadic i ostali prozvani ne bi prisustvovali novogodisnjem koktelu maticnog kluba ako za to nemaju neki "debeo" razlog.
:roll:
http://www.fkvojvodina.rs/2012/12/novog ... odinasima/" onclick="window.open(this.href);return false;
Image
Željko Brkić jedan je od nas!!!
FCVNS

Post by FCVNS »

Jel moguce da je ono januar na nasem kalendaru???Negde sam video trajkovica na januaru,ako ima negde da se pregleda isti neka mi neko posalje link...
borrissey

Post by borrissey »

DUB wrote: Svi ti koje je pomenuo se redom kunu u Vojvodinu i voleo bih da cujem sta oni imaju da kazu na sve ovo, jer ne verujem da jedan Zeljko Brkic, Slobodan Medojevic, Gojko kacar, Duca Tadic i ostali prozvani ne bi prisustvovali novogodisnjem koktelu maticnog kluba ako za to nemaju neki "debeo" razlog.
I ja bih isto voleo da čujem zbog čega nisu došli. Samo druže, mnogi se kunu u Vošu, veterani, legende kluba, stari Slaninari i drugi koji nisu kročili na stadion godinama. A mislim da svi znamo i zašto (barem za mnoge legende kluba) - zato što ne mogu Batu očima da vide i ovaj klub koji on vodi. Tako da, u suštini, ne vidim u tome ništa čudno, samo sam jako tužan... Ako otako nastavi, na sledećim koktelima pričaće i slušaće samog sebe...
Last edited by borrissey on Sun Dec 30, 2012 12:16 am, edited 1 time in total.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Таман помислим да прекинем бојкот и онда опет ово.... још дуго,дуго нећу гледати Војводину на Карађорђу.......
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Vidim da je isti intervju čak okačen i na zvanični sajt i to odmah pored članka o prisustvu Gojka, Mede i Duće na ovoj dodeli paketića. :roll:

Vrhunska budalaština i neprofesionalizam.
DUB

Post by DUB »

podbara wrote:

Таман помислим да прекинем бојкот и онда опет ово.... још дуго,дуго нећу гледати Војводину на Карађорђу.......
Pa sve sa ovim sto je Buca dodao... 'be lud zbunjenog!
A najbolji je komentar urednika zvanicnog sajta/portala, pretpostavljam gospon spikerfona Capelje, kako su bila dva koktela, jedan klupski a drugi skole fudbala FK Vojvodina i kako nemaju veze jedan sa drugim... FK Vojvodina nema veze sa skolom fudbala FK Vojvodina ciji je diretore btw Cabric??!
Pa kad se na sve doda da "smenjeni" brka RR ide u Tursku da organizuje pripreme, tek onda padam u depresiju! Al 'bes depresiju, srce mi se cepa na dve pole kad pokusavam da razumem sve ovo sto se razumeti ne moze! Samog sebe lazem da me ne lazu bas toliko!
Bolje da nista ni ne pratim, ni necitam!
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
ragazzi di Neoplanta

Post by ragazzi di Neoplanta »

budababa wrote:
ragazzi di Neoplanta wrote:Nazalost, ovaj forum sam počeo da pratim tek nedavno, i verovatno su se ovakve diskusije i pre vodile, pa se unapred izvinjavam ako potezem nesto sto se već diskutovalo, ali moram da pitam par stvari. Iz sveg srca bih zeleo pre da igramo treću ligu, bez ovih mufljuza, da nas bude 300 istinskih navijača na nekom Kabelu, ili pitaj boga kom nizeligaskom terenu, da se igra fudbal za narod, ali koliko mislite da je realno da moze da se igra istinski fudbal ovde, i ako moze, kako?
Kad oteramo ovo go**o, ko bi došao? Da li postoji neko u ovoj zemlji da je pošteno stekao svoj kapital, a da zeli da ulozi u klub? (po mom skromnom mišljenju, NE!)
Najpre, dobrodošao na forum. Upravo ovaj topik predstavlja mesto gde su se različita mišljenja o ovoj temi "izvrtela" u krug ne mali broj puta. Ako te ne mrzi, pročitaj barem poslednjih 10-20 strana. Ako krene da se diskutuje o tvom postu, idemo još jedan krug :)
Hvala na dobrodoslici. Da, naravno da sam aludirao samo na to da klub cini nesto mnogo vise od rezultata i plasmana, sto potvrdjuje sto puta pominjani engleski primer. Kao sto je neko spomenuo gore, da ne citiram sada, na stadion vise odem iz navike, vidis se sa prijateljima, navijate, uvek iznova u nadi da cu videti nesto posebno sto moj klub cini drugacijim od drugih, ali taj osecaj uvek izostane, sa par izuzetaka koji su za mene posebni,u kojima sam osetio delic onogo sto Vojvodina treba da bude, i sto je verovatno nekada pre i bila, posto kao clan jedne mladje generacije titulu nisam imao priliku da proslavim i da osetim nesto sto generacije pre nase su imale priliku. To su poslednje finale kupa, posle koje se cinilo da cemo se izdici po postupcima iznad fudbalskog taloga ove zemlje, i krenuti u jednu veliku borbu. Čuveno ćiribu-ćiriba je najlepše oslikavalo taj period, sve je bilo u velikom zaletu, bila je pozitivna atmosfera, sve je trebalo da ide napokon nama na ruku! Nazalost, taj osecaj je bio kratkotrajan, jer malo posle toga krecu pomirenja i zajednicka saopstenja, kao i tiho odustajanje vecine ljudi od te borbe. Druga znacajna stvar za mene nije vezana za teren, vec za tribinu (odnosno i ceo stadion), a to je teranje uprave. Tu se osetilo na trenutak jedinstvo svih na stadionu, svih onih koji vole Vojvodinu.U to zašto se prestalo sa time neću da ulazim, diskusija po internetu je i previše.
Koji su načini da se ljudima vrate osmesi na lica, da se ponovo nekad u budućnosti igračima na terenu peva ćiribu-ćiriba, da dolazimo na stadion znajući da ćemo gledati novosadsku Staru Damu, i znajući da smo drugačiji od ostalih, i da to mozemo sa pravom svima "njima" da kazemo, to je samo na nama. Klub je veliki onoliko koliko ga navijači vole, sve ostalo je sporedno. Vojvodinu čine Slaninari, Novosadjani, niko drugi!

Da vas ja ne bih dalje ometao u diskusiji na ovoj temi, ja ću polako da češljam forum, da vidim šta se tu još diskutovalo, da ovde ne mlatimo nešto ako se već pre diskutovalo.
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
Post Reply