Radoye wrote:Ja igram sa Cesima, osvojio jednom, 12 bodova, i jos jednom prosao u polufinale.
Da, sa Cesima je mnogo lakse. Uspeo sam proci u polufinale jednom. Sa Spancima nisam mogao dalje od cetvrtfinala.
Radoye wrote:Ja igram sa Cesima, osvojio jednom, 12 bodova, i jos jednom prosao u polufinale.
Auh, da je tako na pravim prvenstvimaogi wrote:Sa Spancima nisam mogao dalje od cetvrtfinala.
Koji dan,cetiri dana skakucem,bio sam jednom peti i dva puta treci u cempionsipu,peglam sa Fulamom,najaca lobanja,a na evropskom tri polufinala sa Ircem...the Gari wrote:Auh, da je tako na pravim prvenstvimaogi wrote:Sa Spancima nisam mogao dalje od cetvrtfinala.![]()
Inače, je l' ima neko da nije proveo dan u virtuelnom loptanju?
Kakvo pljuvanje,evo deca mi po kuci vicu OPSA-LA,to je inace znak da sam mu ga metno...Brick Liman wrote:Jel ima neko da nije pljuvao monitor igrajući ovo smeće?
Slican nam je sistem,ali kad mi se Runi nakaci kad mi je lopta na golu to je skoro nemoguce da se odbranis,omiljeno mi je kad vodim pa smo u mom golu da mu sa glave skocim sednem na gol i drzim loptu dok on skace...mada ne treba ovo da radite ako vam se gol smanjio,jer kad se vrati na staru velicinu i ti i lopta ste u golu...izgleda da sam se navukao...Helm wrote:Meni opasno igra po živcima to što pri iole ozbiljnijoj prednosti protivnik postaje Goku. Sistem mi je da samo hvatam lopte iz vazduha glavom i pokušavam da lobujem ako sam daleko ili zakucam u gol ako sam blizu. Ako lopta leti prema meni skačem, uvek dođem do nje pre protivnika, a ako leti od mene bežim na gol
FCVNS wrote:I ako nije problem,banujte ovog derana sto je okacio igru,lako je moguce da nam smanji prosek na stadionu
Pa ni ne moze tek tako da udjes prvo treba da dobijes pozivnicu od gigxtiksa,pa onda ti ocitaju kod kad ulazis pa tek onda igras...ili kupi godisnjulaki wrote:Ne zelim ni da ulazim da pokusavam da igram tu igricu kad vidim kako ste svi prsli od nje!
Sreca pa je prosao ispitni roknjaks wrote:Odlepio sam, majke mi igrica je haosssssssspolufinale mi je maksimum..
Koliko minuta, toliko para
Novi fudbaler ruske Volge, Romeo Kastelen, biće plaćen po minutima u igri.
Postoji izreka "koliko para, toliko muzike". Uz manje izmene, Volga iz Nižnjeg Novogoroda dogovorila se sa holandskim fudbalerom Romeom Kastelanom o finansijskim detaljima ugovora.
Nekadašnji igrač Hamburga je zbog čestih povreda letos raskinuo ugovor sa tim klubom i od tada nije igrao. Posle sporazuma sa Volgom, do kraja sezone nosiće dres trinaestoplasiranog tima ruskog prvenstva, u kojem će biti plaćen po broju minuta provedenih na terenu.
Nije poznato koliko će Kastelen zarađivati za svakih 60 sekundi u igri, ali se zna da ako iz nekog razloga opet ne bude igrao, neće biti plaćen.
Interesantan dogovor postigle su dve strane, a ko zna, možde nešto slično počne da se primenjuje i u nekim drugim ligama, u cilju da se zaustave sve veće zarade fudbalera koje im omogućavaju bogati vlasnici pojedinih klubova.
Kastelen je za Hamburg igrao od 2007. do 2012. godine, a prethodno je nastupao za Den Hag i Fejnord. Za reprezentaciju Holandije odigrao je 10 utakmica, ali poslednju još 2007.