Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ogi
Administrator

Re: Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Post by ogi »

Radoye wrote:Ja igram sa Cesima, osvojio jednom, 12 bodova, i jos jednom prosao u polufinale.

Da, sa Cesima je mnogo lakse. Uspeo sam proci u polufinale jednom. Sa Spancima nisam mogao dalje od cetvrtfinala.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
the Gari

Post by the Gari »

ogi wrote:Sa Spancima nisam mogao dalje od cetvrtfinala.
Auh, da je tako na pravim prvenstvima :mrgreen:
Inače, je l' ima neko da nije proveo dan u virtuelnom loptanju?
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Brick Liman

Post by Brick Liman »

Jel ima neko da nije pljuvao monitor igrajući ovo smeće? :rage:
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Helm

Post by Helm »

Meni opasno igra po živcima to što pri iole ozbiljnijoj prednosti protivnik postaje Goku. Sistem mi je da samo hvatam lopte iz vazduha glavom i pokušavam da lobujem ako sam daleko ili zakucam u gol ako sam blizu. Ako lopta leti prema meni skačem, uvek dođem do nje pre protivnika, a ako leti od mene bežim na gol :D
FCVNS

Post by FCVNS »

the Gari wrote:
ogi wrote:Sa Spancima nisam mogao dalje od cetvrtfinala.
Auh, da je tako na pravim prvenstvima :mrgreen:
Inače, je l' ima neko da nije proveo dan u virtuelnom loptanju?
Koji dan,cetiri dana skakucem,bio sam jednom peti i dva puta treci u cempionsipu,peglam sa Fulamom,najaca lobanja,a na evropskom tri polufinala sa Ircem...
Brick Liman wrote:Jel ima neko da nije pljuvao monitor igrajući ovo smeće? :rage:
Kakvo pljuvanje,evo deca mi po kuci vicu OPSA-LA,to je inace znak da sam mu ga metno...
Helm wrote:Meni opasno igra po živcima to što pri iole ozbiljnijoj prednosti protivnik postaje Goku. Sistem mi je da samo hvatam lopte iz vazduha glavom i pokušavam da lobujem ako sam daleko ili zakucam u gol ako sam blizu. Ako lopta leti prema meni skačem, uvek dođem do nje pre protivnika, a ako leti od mene bežim na gol :D
Slican nam je sistem,ali kad mi se Runi nakaci kad mi je lopta na golu to je skoro nemoguce da se odbranis,omiljeno mi je kad vodim pa smo u mom golu da mu sa glave skocim sednem na gol i drzim loptu dok on skace...mada ne treba ovo da radite ako vam se gol smanjio,jer kad se vrati na staru velicinu i ti i lopta ste u golu...izgleda da sam se navukao...

I ako nije problem,banujte ovog derana sto je okacio igru,lako je moguce da nam smanji prosek na stadionu :rolll:
Dejan

Post by Dejan »

FCVNS wrote:I ako nije problem,banujte ovog derana sto je okacio igru,lako je moguce da nam smanji prosek na stadionu :rolll:
:cheers:
Nikola

Post by Nikola »

Ovo nije igrica, ovo je zaraza. Samo sa
Cekicarima se gazi :)
ПУШТАМ КИШУ!
Filip

Post by Filip »

:hurray: :cup: Samo bratski nam grad Norvič!!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Nemojte ga banovati dok mi ne kupi tastaturu :mrgreen:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
laki

Post by laki »

Ne zelim ni da ulazim da pokusavam da igram tu igricu kad vidim kako ste svi prsli od nje! :rolll:
Image
FCVNS

Post by FCVNS »

laki wrote:Ne zelim ni da ulazim da pokusavam da igram tu igricu kad vidim kako ste svi prsli od nje! :rolll:
Pa ni ne moze tek tako da udjes prvo treba da dobijes pozivnicu od gigxtiksa,pa onda ti ocitaju kod kad ulazis pa tek onda igras...ili kupi godisnju :lol:
njaks

Post by njaks »

Odlepio sam, majke mi igrica je haossssssss :evil: polufinale mi je maksimum..
Dejan

Post by Dejan »

njaks wrote:Odlepio sam, majke mi igrica je haossssssss :evil: polufinale mi je maksimum..
Sreca pa je prosao ispitni rok :mrgreen:
lexa

Post by lexa »

Veoma interesantno!
Mozda bi recimo FIFA mogla poraditi na nekom pravilniku u vezi ovoga iako je to
veoma tesko, gotovo nemoguce u danasnje kapitalisticko vreme.
Mozda nismo ni svesni kolika bi ovo bila prekretnica u fudbalu.
Zamislite da svaki klub mora placati igraca iskljucivo po minutazi/ucinku. Koliko bi se
tek onda svi redom morali oznojiti za svaki evro, koliko bi samo truda morali da uloze
kako bi zasluzili svoje minute.
A osim toga, mislim da bi se drasticno smanjila razlika u kvalitetu izmedju mnogih ekipa
jer po ovome bi u svakom smislu bilo bolje biti recimo prvotimac Sevilje nego rezerva
u Realu ili Barseloni. U prevodu, svi bi gledali da potpisu tamo gde bi i igrali tako da bi
fakticki nestali klubovi koji su danas prepuni velikih zvezda, a sve lige bi dobile na neizvesnosti.
Kada bi to preslikali i na ovu nasu ligu, za blizance bi to bila nocna mora :greenbutt:
Koliko su samo talentovanih momaka upropastili drzanjem na klupi ili tribinama, a svi ti momci
su mogli uspeti da su igrali negde drugde. Kod crnih na klupi i tribinama trune talentovani
Filip Knezevic, a da se ovo pravilo kojim slucajem primenjuje, pitanje da li bi svi talentovani klinci
trcali u blizance grejati klupu ili grickati semenke na tribinama.
Koliko minuta, toliko para

Novi fudbaler ruske Volge, Romeo Kastelen, biće plaćen po minutima u igri.

Postoji izreka "koliko para, toliko muzike". Uz manje izmene, Volga iz Nižnjeg Novogoroda dogovorila se sa holandskim fudbalerom Romeom Kastelanom o finansijskim detaljima ugovora.

Nekadašnji igrač Hamburga je zbog čestih povreda letos raskinuo ugovor sa tim klubom i od tada nije igrao. Posle sporazuma sa Volgom, do kraja sezone nosiće dres trinaestoplasiranog tima ruskog prvenstva, u kojem će biti plaćen po broju minuta provedenih na terenu.

Nije poznato koliko će Kastelen zarađivati za svakih 60 sekundi u igri, ali se zna da ako iz nekog razloga opet ne bude igrao, neće biti plaćen.

Interesantan dogovor postigle su dve strane, a ko zna, možde nešto slično počne da se primenjuje i u nekim drugim ligama, u cilju da se zaustave sve veće zarade fudbalera koje im omogućavaju bogati vlasnici pojedinih klubova.

Kastelen je za Hamburg igrao od 2007. do 2012. godine, a prethodno je nastupao za Den Hag i Fejnord. Za reprezentaciju Holandije odigrao je 10 utakmica, ali poslednju još 2007.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

[video]http://www.youtube.com/watch?v=jj3EwIJABWc[/video]

Mnogo mi se svidja nacin na koji Montreal igra fudbal, brzo, jednostavno, bez previse cinculiranja, u svakom momentu znaju sta hoce. Prosle godine su promovisani u MLS (do tada su igrali u NASL, drugoj po snazi profesionalnoj ligi u S. Americi), visestruki su sampioni Kanade, 7 uzastopnih titula 2002 - 2008, Kanada nema nacionalnu ligu vec nekoliko regionalnih, drzavni prvak postaje ekipa koja osvoji turnir za Vojazer Kup izmedju 4 profesionalne ekipe koje igraju u MSL/NASL (Toronto, Montreal, Vankuver, Edmonton), osvajac kupa dobija pravo da predstavlja Kanadu u CONCACAF Ligi Sampiona.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Post Reply