22. kolo: partizan-Vojvodina 1:2

Kako ćemo proći?

Poll ended at Sun Apr 07, 2013 11:21 am

Pobeda
25
58%
Remi
10
23%
Poraz
8
19%

Total votes: 43

Telep

Re: 22. kolo: partizan-Vojvodina 1:2

Post by Telep »

Svaka pobeda protiv onih, jos u bg je nesto za sta se zivi..mada sad jos vise boli onaj poraz od ofke..
Kakve znalce mi imamo u timu to je neverovatno,sa pravim trenerom bi mogli igrati 10x bolje ali da ne mracim sad pobeda je pobeda :cheers:

Sad pohod na kup i ne dozvoliti petokraci da u nasem gradu slavi titulu!
Sremac, Sremac Špricer Boys!
DUB

Post by DUB »

KoKanidja wrote:Јел имају негде голови али уз уживо коментаре са Арене, а не уз поновљени снимак?
Ми онакав гол нисмо дали 20 година, тј. ја не памтим нешто слично, са такве даљине, искоса и из прве. Оно није нормално. ТАКО ЈЕ МАМУ ИМ ЈЕБЕМ !!!
Koliko mene secanje sluzi, mislim da smo poslednji put tako nesto videli od Jezdimirovica.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

DUB wrote:
KoKanidja wrote:Јел имају негде голови али уз уживо коментаре са Арене, а не уз поновљени снимак?
Ми онакав гол нисмо дали 20 година, тј. ја не памтим нешто слично, са такве даљине, искоса и из прве. Оно није нормално. ТАКО ЈЕ МАМУ ИМ ЈЕБЕМ !!!
Koliko mene secanje sluzi, mislim da smo poslednji put tako nesto videli od Jezdimirovica.
По мени је најлепши гол Ђуровског истом противнику на истом стадиону у полуфиналу купа.
budababa

Post by budababa »

Sjajno veče u "lavoru", rutinski smo ih odrali i ne mogu da se otmem utisku da bi, da je ovo poštena liga, mi njima trebalo da bežimo sedam bodova. Oduševilo me je što nismo paničili posle primljenog gola, lopta se bez većih problema iznosila sa naše polovine, a da je bilo malo više ozbiljnosti u pojedinim kontrama pevali bi opet "tri poljupca hoću ja". Istakao bih korektan potez "zabranjenih", barem je ostalo neko donekle zdravo navijačko tkivo i među tim grobarima, doduše malobrojno u odnosu na onaj crvljivi talog na jugu. Treba pogledati statistiku i videti u koliko se sezona desilo da smo tukli oba blizanca u gostima; ne verujem da se često dešava i to nam je razlog više za zadovoljstvo. Slede Sloboda kod kuće, pa tri gostovanja uzastopce (OFK, Javor, Hajduk), valja ispratiti ove momke i dati im vetar u leđa jer su svojim pristupom u ovoj polusezoni to zaslužili. Samo borbeno...
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Passion

Post by Passion »

Не бих превише паметовао о игри, али мислим да не можеш играти лоше и победити један од прејеката било кући или на страни. Из 2 у 2 и 3+ лагано, уновчило се Бога ми :mrgreen: . Само да понове ту хладнокрвност и на Карабурми и не би требало да буде већих проблема.
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
KoKanidja

Post by KoKanidja »

kafe bagdad wrote:
DUB wrote:
По мени је најлепши гол Ђуровског истом противнику на истом стадиону у полуфиналу купа.
По мени је овај гол Аливодића много теже изводљив, а и лепши, још да се и говно од голмана бацило па да га је још више улепшало, али је овако показао тоталну немоћ. Још тачно у наш ћошак, изгледало ми је као да иде поред јер је тако лопта кренула из нашег угла....ал кад се затресло....ју јеботе :mrgreen:
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Image

:gospodin:
nboya
Administrator

Post by nboya »

Posle gola, prvo sto mi je palo na pamet bilo je - kako bi Boske Stevanovic reagovao da je takva lopta dosla njemu...
UPRAVA NAPOLJE!!!
KoKanidja

Post by KoKanidja »

хахахах, али гле фацу голману, јел може неко да увелича слику и очисти (или како се то већ каже да буде добра резолуција и јасна слика) и само да му се остави глава, ставићу је као аватар одма :mrgreen:
Боске би добацио лопту код нас или можда чак и забрањенима 8)
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
mihailov

Post by mihailov »

Baš šteta...da smo u sredu igrali fudbal, ili da je igračima u sredu dozvoljeno da igraju fudbal-sada bismo bili na -4.
Napred Voso!
Krle

Post by Krle »

Oprali smo ih rutinski, uz odličnu igru celog tima, pa je čak i Katai igrao nazad kad zatreba. O utakmici je sve rečeno, samo bih da priupitam, jel su na to novi dresovi? Jako mi se sviđa taj crveni komplet...
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Nema potrebe za mracenjem, i zaljenjem za bodovima protiv OFK-e. Dok nam je ovakav savez, nema nama mesta na vrhu tabele. Uostalom, u normalnim ligama je normalno gubiti poene na svim terenima. Tek kada se uspostavi neka iole normalna vlast u FSS-u mozemo pricati o prvom mestu. Mazic ima da dobije packe, sve ce da zvoni, smeo bih da se opkladim da nece svirati ili "derbi" ili nama sa ciganima, iako je zreo za obe tekme. Ali 'ebiga nije svirao kako kadija nalaze.

Momcima kapa dole. Enveru pogotovo kapa dole za golcinu, ali i celokupnu igru, o Abuu ni ne treba trositi dodatne reci...Ostali isto sjajni, neko vec rece, njihov ponajbolji igrac Luka je bio totalno neutralisan. Nakon sto smo odbili pocetnu inicijativu crnih, bilo je jasno da ce minimum jedan od tri boda za Novi Sad.

Zavrsio bih sa: "Hvala Vam momci!"
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Ken mahniti

Post by Ken mahniti »

Fantasticno vece je meni upotpunio Vranjes sa onim TKO :devil:
budababa

Post by budababa »

Image
Slavlje posle drugog gola

Image
Runi pevuši "da mećemo, da mećemo"... Izraz lica - neprocenjivo :mrgreen:

Image
Slavlje igrača i Firme posle meča

Ostatak slika u GALERIJI.

Hvala Camel-u na fotografijama!
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
lazarr

Post by lazarr »

Neverovatan tekst u Zurnalu!!!
Na sva usta priča da je Mažić oštetio Partizan kao i priča o suđenju u Smederevu.
Ovo je toliko jadno da mi je muka :evil:

http://www.zurnal.rs/2013/04/08/da-li-s ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Locked