Kup Srbije - sezona 2012/13

Locked

Koliki je domet Vojvodine ove sezone, što se tiče kupa?

Poll ended at Tue Sep 25, 2012 4:06 pm

Kup je naš, ovaj put stvarno!
25
42%
Igraćemo finale i opet ga izgubiti...
10
17%
Dve utakmice polufinala su nam limit.
14
23%
Ispadamo u četvrtfinalu ili ranije.
11
18%

Total votes: 60

DekiFirma

Re: 1/2 finala Kupa: OFK Beograd-Vojvodina (0:1), sreda 16h

Post by DekiFirma »

madda fakka wrote:Losa igra ali rezultat je bitan :) Supic nas izvlacio, Abu nas drzao. 08.05. invazija!!!
Plasim se malo scenarija da na finalnoj utakmici pored 4-5 hiljada nasih bude jos nekih svega 1000 ljudi sa sve novinarima, a prizeljkujem bar 20'000 ljudi... Ali poznajuci moje sugradjane kojima je tesko da dodju cak i kad njihovi klubovi igraju, tesko.

EDIT: KAKVA GOLCINA JAGODINE
madda fakka

Post by madda fakka »

3:1?! Bog te covece....
I Bog je Slaninar...
Helm

Post by Helm »

Koji djavo se desava tamo u Jagodini?! Kako je moguce da jedna bunker ekipa koja brani rezultat primi 3 komada za 40 minuta?!

Moramo da skinemo tu taktiku od Jagodinaca. :D

EDIT:
Sad jos crveni za Javor, ali dobro, bar ne moram da cekam do 9.45 da bih saznao s kim smo u finalu. :deal:
DekiFirma

Post by DekiFirma »

Jagodina bolja, Javor plasljiv i jos onaj kreten dobije crveni bez potrebe.. Sve u svemu, bice:

Finale: Vojvodina - Jagodina 2 : 0
Mg

Post by Mg »

Javor dobio crveni karton
"I BOJE SE, jer si totalno drugačiji od SVIH, jer si ti stalna opasnost za NJIH, nešto si novo, a ne znaju ŠTA!"
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Stexman wrote:Ovakva ziheraska igra je sramota za jedan klub renomea Vojvodine.
Ja se ne bih složio da je igra bila ziheraška. Po meni bila je sasvim logična za utakmicu koju igraš u gostima, a imaš prednost iz prve utakmice. Nismo igrali zatvoreno, nismo se zabunkerisali, napadali smo, imali smo šanse. Ali naravno, nismo ni srljali, teret jurnjave rezultata je bio na njihovoj strani i nije bilo nikakvog razloga da ga preuzimamo na sebe. Propustili smo šanse kojima smo mogli da završimo utakmicu u prvom poluvremenu. S te strane sam ja pristupom zadovoljan, a što se same igre tiče - tu i tamo, nije bilo blistavo, ali ni toliko loše. Ovaj dvomeč je dobijen u Novom Sadu, ako što smo svi tada i konstatovali, kakva god da utakmica bude u revanšu - oni nama ne mogu da daju više golova nego mi njima, tako je i bilo. Ukupno gledano, više nego zasluženo idemo dalje.

Abu se bukvalno sprdao sa njihovom odbranom, naročito u prvom poluvremenu, šteta što nije i metnuo koji. Lep gol Radoje, nastavljamo sa nizadnjem odličnih golova ove sezone. :klanjanje:

Svejedno mi je ko će doći u finale. Doduše sad vidim da će to verovatno biti Jagodina (3:1, igrač više), što će sigurno biti teži zadatak, ali jednostavno bi bilo nedopustivo da ne pobedimo. Slažem se s Nevernikom i Lakijem, da se trofejem skine konačno ta opsesija kupom i da se dogodine ambicije malo preusmere na prvenstvo. ;)
shecky

Post by shecky »

.. jos jednom pitam jel ima neko neki link a da moze da se gleda da ne secka slika..
Tony Starks

Post by Tony Starks »

shecky wrote:.. jos jednom pitam jel ima neko neki link a da moze da se gleda da ne secka slika..
http://www.balkansport.info/showthread. ... kanSport-2" onclick="window.open(this.href);return false;

Slika je savršena, ali moraš da se registruješ, što traje deset sekundi.
DekiFirma

Post by DekiFirma »

shecky wrote:.. jos jednom pitam jel ima neko neki link a da moze da se gleda da ne secka slika..
http://tv.utakmica.rs/arena-sport-1 Ali u desnom donjem uglu klikni na Kanal 2..
Last edited by DekiFirma on Wed Apr 17, 2013 8:54 pm, edited 1 time in total.
Helm

Post by Helm »

Probaj ovde, nasa utakmica nije seckala, dok na ostalim koje sam pokusavao jeste.

http://www.balkansport.info/showthread.php?688" onclick="window.open(this.href);return false;

EDIT: izvinjavam se, sad tek vidim da sam dvostruko preduhitren.
shecky

Post by shecky »

Hvala braco :)
Stexman

Post by Stexman »

Kontam da ce Palma dovesti celu Jagodinu na finale, zato mi moramo premasiti cifru iz 2011 i svi na jednu tribinu u finalu!!! Da grmi Beograd!

ps. Ko je domacin u finalu?
shecky

Post by shecky »

Pa kontam da ce svi zivi navijati protiv nas.. tako da nema sanse da imamo vise "navijaca" na toj tekmi al ko ga j**e TO JE VOJVODINA sami protiv svih!!!

ps dzaba linkovi ..na mocart cu cekati po meseca za verifikaciju a onaj drugi ne radi

ppss inace jbt ovde atmosfera ko na sahrani ... moz cuti Maja kako prdi xaxa :) strasni navijaci nema sta
Last edited by shecky on Wed Apr 17, 2013 9:27 pm, edited 1 time in total.
Drina

Post by Drina »

Ako budemo imali realizaciju kao protiv OFK-e lagano gubimo finale.. Jagodina igra skroz solidno i nece masiti zicere sto nas moron, debil, imbecil Katai radi gotovo svaku utakmicu!
shecky

Post by shecky »

Uf aj mojne stim vredjanjem !!
Katai je takav kakav je al eo sta ako bas on zakuca golcinu kakvu samo on ume i to nam donese pehar??
I sta dizete tu Jagodinu jbt ko da je mancester....
Locked