Stexman wrote:Ovakva ziheraska igra je sramota za jedan klub renomea Vojvodine.
Ja se ne bih složio da je igra bila ziheraška. Po meni bila je sasvim logična za utakmicu koju igraš u gostima, a imaš prednost iz prve utakmice. Nismo igrali zatvoreno, nismo se zabunkerisali, napadali smo, imali smo šanse. Ali naravno, nismo ni srljali, teret jurnjave rezultata je bio na njihovoj strani i nije bilo nikakvog razloga da ga preuzimamo na sebe. Propustili smo šanse kojima smo mogli da završimo utakmicu u prvom poluvremenu. S te strane sam ja pristupom zadovoljan, a što se same igre tiče - tu i tamo, nije bilo blistavo, ali ni toliko loše. Ovaj dvomeč je dobijen u Novom Sadu, ako što smo svi tada i konstatovali, kakva god da utakmica bude u revanšu - oni nama ne mogu da daju više golova nego mi njima, tako je i bilo. Ukupno gledano, više nego zasluženo idemo dalje.
Abu se bukvalno sprdao sa njihovom odbranom, naročito u prvom poluvremenu, šteta što nije i metnuo koji. Lep gol Radoje, nastavljamo sa nizadnjem odličnih golova ove sezone.
Svejedno mi je ko će doći u finale. Doduše sad vidim da će to verovatno biti Jagodina (3:1, igrač više), što će sigurno biti teži zadatak, ali jednostavno bi bilo nedopustivo da ne pobedimo. Slažem se s Nevernikom i Lakijem, da se trofejem skine konačno ta opsesija kupom i da se dogodine ambicije malo preusmere na prvenstvo.