Uprava
- Mare_Liman
Re: Uprava
Погинуло је 15 недужних људи, а велики шеф се ни потресао није, а камол да је предузео нешто, ћелави је по истом налогу, тако да било каква реакција од горе би била крајне изненађујућа...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- slanobarac
Ko da ga tera??? Dobiće i stimulaciju za ovu sramotu.Milan wrote: ↑Sat Dec 21, 2024 9:06 pm Baš i ja htedoh priupitati Upravu da li je ovo seljačko i primitivno ponašanje Lalatovića dovoljan razlog da se konačno (i zauvek!) rastanemo s njim, ali mi je onda sinulo da je njima to verovatno do jaja i cool.
Terajte više tu seljačinu iz Vojvodine! Ako već ne zbog amaterskog poznavanja trenerskog posla, onda bar zbog očiglednog psihičkog poremećaja!
A i mi navijači smo isti k....
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Onaj koji vodi klub i kome su usta puna gospodskog kluba Vojvodina, lepih manira…
Šalim se, naravno. Jasno je da Zbiljić ovom narkomanu neće uručiti otkaz…
Šalim se, naravno. Jasno je da Zbiljić ovom narkomanu neće uručiti otkaz…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Možete i vi, "gospodo" iz uprave, da napustite ovaj klub zajedno sa trenerom. Hvala.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- gospodinFKV
Dotle je doslo da prizeljkujem da klub bude zestoko kaznjen zbog narkomanskih ispada da bi se konacno nekome popelo iz guzice u glavu da ga otpusti... 

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- gospodinFKV
Normalni ljudi bi makar izdali saopstenje, izvinili se Radnickom, Fedji, navijacima,...
Problem lezi u tome sto nas vode indirektni saucesnici zlocina koji se desio cirka 2.5km niz ulicu. Ti se ne izvinjavaju. Jos manje polazu racune bilo kome osim Oskaru.
Problem lezi u tome sto nas vode indirektni saucesnici zlocina koji se desio cirka 2.5km niz ulicu. Ti se ne izvinjavaju. Jos manje polazu racune bilo kome osim Oskaru.
Poznato je da treba ipak vremena da se osmisli scenario za sanaciju štete.gospodinFKV wrote: ↑Sun Dec 22, 2024 1:25 pm Normalni ljudi bi makar izdali saopstenje, izvinili se Radnickom, Fedji, navijacima,...
Ne znam da li iko uopšte i očekuje da Lalat može da dokuči da je pogrešio juče i da uputi iskreno izvinjenje.
Otkaz u ponedeljak je jedino ispravno rešenje.
Come on you Reds!
Bole me usi, a oci jos vise.
Lalat i dalje trener????
Lalat i dalje trener????
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- gospodinFKV
Pa problem lezi u tome sto nacin na koji oni vide sanaciju stete i nacin na koji mi vidimo nisu isti.1892 wrote: ↑Sun Dec 22, 2024 1:59 pmPoznato je da treba ipak vremena da se osmisli scenario za sanaciju štete.gospodinFKV wrote: ↑Sun Dec 22, 2024 1:25 pm Normalni ljudi bi makar izdali saopstenje, izvinili se Radnickom, Fedji, navijacima,...
Ne znam da li iko uopšte i očekuje da Lalat može da dokuči da je pogrešio juče i da uputi iskreno izvinjenje.
Otkaz u ponedeljak je jedino ispravno rešenje.
Njima je sanacija stete da Mozzart izbaci intervju Zbiljica kako baljezga o pobedjivanju zvezde dvaput na prolece.
Nama je sanacija stete da se momentalno izda saopstenje u kojem se klub ogradjuje od ovakvog ponasanja, izvinjava Fedji Dudicu i urucuje otkaz coveku koji nas sramoti na svakom koraku.
Pretpostavljam da je ovaj intervju napravljen bar koji sat pre jučerašnje utakmice i da Mozzart određuje termine emitovanja shodno svojim planovima. Tako da mi se čini da ništa od toga nema nikakve veze s jučerašnjim incidentom i da nije usmereno ni na kakvu sanaciju štete, izbegavanje odgovornosti ili bilo šta slično.
Tim pre očekujem i to u što skorije vreme da se klub oglasi i predstavi zvanični stav i reakciju na ono što se desilo juče na stadionu posle utakmice.
I naravno, taj stav se ne sme svesti na nekakvu deklarativnu osudu nego iz njega moraju proisteći konkretne konsekvence. Jedino tako možemo sačuvati čast i obraz.
Gospodo, na potezu ste.
Tim pre očekujem i to u što skorije vreme da se klub oglasi i predstavi zvanični stav i reakciju na ono što se desilo juče na stadionu posle utakmice.
I naravno, taj stav se ne sme svesti na nekakvu deklarativnu osudu nego iz njega moraju proisteći konkretne konsekvence. Jedino tako možemo sačuvati čast i obraz.
Gospodo, na potezu ste.
Ovde se takodje ocekuje i visemesecna suspenzija Lalatovica od strane FSSa. No, za to me bas briga kolika ce da bude. Jedino me zanima odluka uprave naseg kluba.
Gojko Kacar wrote: