Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Mare_Liman

Re: Uprava

Post by Mare_Liman »

Погинуло је 15 недужних људи, а велики шеф се ни потресао није, а камол да је предузео нешто, ћелави је по истом налогу, тако да било каква реакција од горе би била крајне изненађујућа...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
slanobarac

Post by slanobarac »

Milan wrote: Sat Dec 21, 2024 9:06 pm Baš i ja htedoh priupitati Upravu da li je ovo seljačko i primitivno ponašanje Lalatovića dovoljan razlog da se konačno (i zauvek!) rastanemo s njim, ali mi je onda sinulo da je njima to verovatno do jaja i cool.

Terajte više tu seljačinu iz Vojvodine! Ako već ne zbog amaterskog poznavanja trenerskog posla, onda bar zbog očiglednog psihičkog poremećaja!
Ko da ga tera??? Dobiće i stimulaciju za ovu sramotu.
A i mi navijači smo isti k....
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Milan

Post by Milan »

Onaj koji vodi klub i kome su usta puna gospodskog kluba Vojvodina, lepih manira…

Šalim se, naravno. Jasno je da Zbiljić ovom narkomanu neće uručiti otkaz…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Duplof

Post by Duplof »

Možete i vi, "gospodo" iz uprave, da napustite ovaj klub zajedno sa trenerom. Hvala.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Milan wrote: Sat Dec 21, 2024 9:06 pm Baš i ja htedoh priupitati Upravu da li je ovo seljačko i primitivno ponašanje Lalatovića dovoljan razlog da se konačno (i zauvek!) rastanemo s njim
Pomesao si, oni ocitavaju brojila, ne bukvice.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Dotle je doslo da prizeljkujem da klub bude zestoko kaznjen zbog narkomanskih ispada da bi se konacno nekome popelo iz guzice u glavu da ga otpusti... :frown:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Milan

Post by Milan »

Uprava mrtav…
POŠTO OBRAZ ???!!!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Normalni ljudi bi makar izdali saopstenje, izvinili se Radnickom, Fedji, navijacima,...
Problem lezi u tome sto nas vode indirektni saucesnici zlocina koji se desio cirka 2.5km niz ulicu. Ti se ne izvinjavaju. Jos manje polazu racune bilo kome osim Oskaru.
1892

Post by 1892 »

gospodinFKV wrote: Sun Dec 22, 2024 1:25 pm Normalni ljudi bi makar izdali saopstenje, izvinili se Radnickom, Fedji, navijacima,...
Problem lezi u tome sto nas vode indirektni saucesnici zlocina koji se desio cirka 2.5km niz ulicu. Ti se ne izvinjavaju. Jos manje polazu racune bilo kome osim Oskaru.
Poznato je da treba ipak vremena da se osmisli scenario za sanaciju štete.
Ne znam da li iko uopšte i očekuje da Lalat može da dokuči da je pogrešio juče i da uputi iskreno izvinjenje.
Otkaz u ponedeljak je jedino ispravno rešenje.
Come on you Reds!
VošaNS

Post by VošaNS »

Smešan lik...
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
rykerfcv

Post by rykerfcv »

VošaNS wrote: Sun Dec 22, 2024 2:13 pm

Smešan lik...
Са садашњим тренером ће увек бити исти резултат као и пре пар недеља.
ssnigd

Post by ssnigd »

Bole me usi, a oci jos vise.
Lalat i dalje trener????
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

1892 wrote: Sun Dec 22, 2024 1:59 pm
gospodinFKV wrote: Sun Dec 22, 2024 1:25 pm Normalni ljudi bi makar izdali saopstenje, izvinili se Radnickom, Fedji, navijacima,...
Poznato je da treba ipak vremena da se osmisli scenario za sanaciju štete.
Ne znam da li iko uopšte i očekuje da Lalat može da dokuči da je pogrešio juče i da uputi iskreno izvinjenje.
Otkaz u ponedeljak je jedino ispravno rešenje.
Pa problem lezi u tome sto nacin na koji oni vide sanaciju stete i nacin na koji mi vidimo nisu isti.
Njima je sanacija stete da Mozzart izbaci intervju Zbiljica kako baljezga o pobedjivanju zvezde dvaput na prolece.
Nama je sanacija stete da se momentalno izda saopstenje u kojem se klub ogradjuje od ovakvog ponasanja, izvinjava Fedji Dudicu i urucuje otkaz coveku koji nas sramoti na svakom koraku.
Cane

Post by Cane »

Pretpostavljam da je ovaj intervju napravljen bar koji sat pre jučerašnje utakmice i da Mozzart određuje termine emitovanja shodno svojim planovima. Tako da mi se čini da ništa od toga nema nikakve veze s jučerašnjim incidentom i da nije usmereno ni na kakvu sanaciju štete, izbegavanje odgovornosti ili bilo šta slično.

Tim pre očekujem i to u što skorije vreme da se klub oglasi i predstavi zvanični stav i reakciju na ono što se desilo juče na stadionu posle utakmice.
I naravno, taj stav se ne sme svesti na nekakvu deklarativnu osudu nego iz njega moraju proisteći konkretne konsekvence. Jedino tako možemo sačuvati čast i obraz.

Gospodo, na potezu ste.
ssnigd

Post by ssnigd »

Ovde se takodje ocekuje i visemesecna suspenzija Lalatovica od strane FSSa. No, za to me bas briga kolika ce da bude. Jedino me zanima odluka uprave naseg kluba.
Cane wrote: Sun Dec 22, 2024 4:01 pm Gospodo, na potezu ste.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Post Reply