Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
CekamBoljeDane

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by CekamBoljeDane »

Milan wrote: Fri Dec 27, 2024 12:09 am Kakav papan...

ssnigd wrote: Thu Dec 26, 2024 10:17 pm
Nismo mi protiv Lalatovica bili zbog njegovog "trenerskog" znanja,

Nemoj zajebavati sad i ti. :)
+1
Ja sam itekako i protiv trenerskog znanja, a o ljudskim osobinama i pedagoskim necu ni komentarisati.
To je ipak za ljude koji se bave tom strukom, i on covek jednostavno nije za trenerski rad, samo zamislite da je na primer ovako neko trener omladinske selekcije, ili u mladjim kategorijama.
Pa kako on moze da nauci nekoga necemu?
Trenerski rad je pre svega i pedagoski rad itekako, znam to zato sto se istim bavim vec godinama, ne doduse u fudbalu ali eto.
Niko ne zamera na tome ako ostanu rezultati, doduse zamera se na tome se i temelji tvoj rad, ali ako si se ponasao gospodski i pedagoski, dosao kao gospodin i kao isti otisao pritom dao sve od sebe moguce, odnosio se prema navijacima kako dolikuje koji su verovali u tebe dali ti podrsku isto, a ne sa pricama 16 ljudi i ostalo, jednostavno jako puno losih stvari.
Kako ce bilo koji fudbaler koji konkurise za prvi tim da odraste u fudbalera kakvog treba ako ima loseg takvog coveka na klupi???
:shock:
Salvador

Post by Salvador »

ElMaestro13 wrote: Thu Dec 26, 2024 3:26 pm Kao i u svakom klubu u Srbiji, kada su to "male" i redovne odluke donose ih ljudi iz kluba što je logično, ali čim se pojavi neka situacija od "većeg interesa", onda se pojavljuju i ljudi od interesa sa strane koji i nisu deo kluba, ali učestvuju u odluci. Da li neko misli da su primera radi odluke o transferima Lazara Jovanovića, Uroša Sremčevića, Uroša Kabića, donete od ljudi iz klubova (Vojvodine i Lučana)? Isto tako je i Lalatović očigledno čovek od "većeg interesa" u srpskom fudbalu.
Dakle bata andrej i ekipa (da ne kažem tačnije reč) oko njega nam vodi klub, a zbiljko i ekipa su obični poslušnici.
Kao uostalom i cela država kako funkcioniše.
Zato se ovaj nakaradni sistem mora što pre razmontirati.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Salvador wrote: Fri Dec 27, 2024 9:30 am
ElMaestro13 wrote: Thu Dec 26, 2024 3:26 pm Kao i u svakom klubu u Srbiji, kada su to "male" i redovne odluke donose ih ljudi iz kluba što je logično, ali čim se pojavi neka situacija od "većeg interesa", onda se pojavljuju i ljudi od interesa sa strane koji i nisu deo kluba, ali učestvuju u odluci. Da li neko misli da su primera radi odluke o transferima Lazara Jovanovića, Uroša Sremčevića, Uroša Kabića, donete od ljudi iz klubova (Vojvodine i Lučana)? Isto tako je i Lalatović očigledno čovek od "većeg interesa" u srpskom fudbalu.
Dakle bata andrej i ekipa (da ne kažem tačnije reč) oko njega nam vodi klub, a zbiljko i ekipa su obični poslušnici.
Kao uostalom i cela država kako funkcioniše.
Zato se ovaj nakaradni sistem mora što pre razmontirati.
Oni vode sve ali verujem da imaju prečih stvari od dešavanja u Vojvodini trenutno. Pa da oni odlučuju neke stvari, ima puno ljudi iz senke, ko god da ih zameni neće se naglo menjati situacija. Ovo korenje ima da se čupa narednih 30tak godina.

Ja sam x puta pisao, jako su loši odnosi između ljudi koji vode Vojvodinu i zvezdu trenutno i to ne samo između našeg kluba i ciganskog, generalno loši su odnosi mnogih superligaša sa zvezdom, klubovi su pre spremni da puste igrača kod nas nego kod njih samo što neki moraju put Beograda.

Recimo mali Brokoli uz podršku oca je hteo u zvezdu i po tom pitanju nisi mogao ništa da uradiš.
Sa Kabićem je već bila zavrzlama ali je i on naginjao ka Beogradu.

Bukinac je recimo ostao i pored pritiska samo zato što mu je želja bila da ostane, njegova i ljudi oko njega i uspeli smo da se odbranimo. Kabić je recimo i kolateralna šteta dolaska Radulovića jer mora da se zna ko vedri i oblači u našem fudbalu a opet je pokazao i ić želju da ode u Beograd.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Deep Purple wrote: Fri Dec 27, 2024 9:49 am Kabić je recimo i kolateralna šteta
Ko?

Što se loših odnosa tiče, odnosi su loši u SNSu na državnom nivou, već duže vreme. Poslednjih recimo godinu dana su pokušali da gase požar i delovalo je da su ga malo umirili, ali sa ovim pokoljem na železničkoj je sve otišlo u materinu. Sad pacovi polako beže sa broda koji tone. Ne bi me iznenadilo da Lalatović dobije otkaz da bi se podišlo navijačima još više, jer gube podršku svuda. Otuda i Kačar, a verujem da neće žaliti para da vrate svakoga ko je imao ikakve pozitivne veze sa klubom.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
ssnigd

Post by ssnigd »

Milan wrote: Fri Dec 27, 2024 12:09 am Kakav papan...

ssnigd wrote: Thu Dec 26, 2024 10:17 pm
Nismo mi protiv Lalatovica bili SAMO zbog njegovog "trenerskog" znanja,

Nemoj zajebavati sad i ti. :)
Ispravljeno. Hvala Milane :)
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Duplof

Post by Duplof »

Još će ispasti da "16 forumaša" kontroliše ceo klub :mrgreen:

Sumnjam da lično Lalatović čita forum, ali sigurno to neko radi za njega. Svakako, poruka za njega je da ode što pre, bolje će biti i za nas, ali i za njega. Svakim sledećim istupanjem u javnost sebi kopa jamu iz koje neće znati da izađe, kao što to radi njegovo pravo društvo od 1. novembra.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Obraćanje medijima iako je od kluba dobio “savet” da se ne oglašava je još jedno neprimereno ponašanje.
Dodatno, pored toga što pokazuje karakter koji ne poštuje ništa i nikoga osim sebe, mislim i da potvrdjuje ono što je pisano, da nema punu podršku u klubu.

Mislim da smo uspeli jasno preneti da su vrednosti FKV izuzetno bitne i da se moraju poštovati, kao i da smo pokazali da postoje ljudi koji ih neguju i veruju u njih :lala:
Rakovac

Post by Rakovac »

U opštoj pluvačini Lalatovića uzmite u obzir da je on vratio Medu u prvi tim i uzeo kapitensku traku od Njegoša i dao Medi kapitensku traku. Ustoličio ga je kao onomad Drinčića. Nisu to uradili ni Bandović ni Krtolica na pamet im to nije padalo. Ako još dodate tome da je Uroša vratio u tim i zadnju utakmicu je bio čak i igrač kola, ispada da baš i nije tako loš trener kakvim ga pravite.
Al najlakše je uvek nekog pljuvati. Pogrešio je i to puno na konferenciji za novinare, treba da bude žestoko kažnjen ali teranje njega kao trenera je pucanje u sopstvena kolena.
Turija

Post by Turija »

Ma, Lalat do penzije. Srbija nema boljeg trenera ( jedino se to priznaje Miloju, je li?). Lalate, vodi nas do titule. Ima da se naosvajamo kupova i prvenstava u nezaboravno leprsavoj igri. Kakav Boskov, Stankovic, Toza, Brzic..pa cak i Ljupko.

A, Medu su vratili navijaci i nije bilo sanse da ga ne stavi (u pocetku ga je stavljao na klupu). Kad se hoce, mnogo sta se ,,zaboravi".

Mogu te podsetiti da je Bandovic prvi stavio Medojevica u tim( jos i neuigranog sa ekipom), samo je Meda dobio prestrogo crveni karton u Mariboru, pa pauzirao.
Svaki trener bi ga stavio u tim.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ssnigd

Post by ssnigd »

Rakovac wrote: Sat Dec 28, 2024 9:44 am .
Al najlakše je uvek nekog pljuvati. Pogrešio je i to puno na konferenciji za novinare, treba da bude žestoko kažnjen ali teranje njega kao trenera je pucanje u sopstvena kolena.
Pogresio je, ALI....
Protiv sam trenutnog nacina kako se vodi Srbija kao drzava, ALI...

Vecita relativizacija, umesto jasne odgovornosti. Zato smo tu i gde jesmo, zato nam se broj u gradu i na tribinama smanjuje.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Turija

Post by Turija »

Ko voli Rijaliti FK Vojvodinu, siguran mu je uzitak na utakmicama i konferencijama. Tu nema neizvesnosti.
Saznace i kad trener ima devojku, kad nema, da li voli da nosi odelo, pa i da moze razgovarati sa Murinjom egal o fudbalu, da postuje Klub i sta mu se savetuje ...i sto sta jos.

Nemam nista protiv, ako je to vecinsko misljenje, neka Lalatovic ostane u Vosi. Stvarno, bez ironije. Ali, sto se mene tice: hvala, ne mogu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Lalatović nikad nije smeo postati trener Vojvodine. Tačka. Prrvi put se i moglo pravdati, jer je zaista bio mlad trener sa solidnim potencijalom i dosta dobrim rezultatima u prethodnim klubovima(Borac Čačak, recimo), ali je i tada on već bio sinonim i lice zvezde. Nečeg najgoreg što postoji u srpskom sportu. Sve posle toga je samo zakivanje eksera u kovčeg Vojvodinaštva a i sporta, generalno. Jer predstavlja sve ono što iskreni navijač ovog klub mrzi. Njegovo ponašanje se u potpunosti poklapa sa ponašanjem bahatih individua koje ne mogu da završe osnovnu školu, a onda preko kupljenih diploma privatnih srednjih škola i fakulteta izigravaju stručnjake a da su i dalje jedva sposobni da se potpišu kako treba, dok vode državne firme ili drže neke ministarske fotelje, jer su tamo postavljeni kao partijski poslušnici bez trunke obraza.

I svako kome treba ovo objašnjavati, jednostavno u mom univerzumu nije navijač kluba za koji ja navijam. Jebiga. Ovde ću zaustaviti svaku priču o Lalatoviću, jer jednostavno ne mogu da se trigerujem svaki put na ovo. On čovek nije zaslužio na ulici da prođe pored Karađorđa a kamoli da predstavlja klub u bilo kakvom obliku. I ne samo on, mnogi. I da, direktan je razlog što ima sve manje ljudi na tribinama. Podsetiću, ulaz na utakmice je slobodan, od one šake jada na istoku, preko 50% su slučajni prolaznici iz Promenade.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
lapo-lapo

Post by lapo-lapo »

Sve da je najbolji trener, deklarisani zvezdas nije trener za Vojvodinu! Naprosto je tako generalno svuda kada su u pitanju određeni treneri i igraci koji zaista jesu dobri ali za određene klubove nisu i to je jednostavno tako.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Rakovac wrote: Sat Dec 28, 2024 9:44 am ali teranje njega kao trenera je pucanje u sopstvena kolena
Evo, ajde da izuzmemo sve sta se desilo, a prakticno je nemoguce izuzeti, sta su po tvom misljenju njegovi konkretni kvaliteti da bi njegovo teranje bilo pucanje u sopstvena kolena? Iskreno me zanima, iz prostog razloga jer zelim da vidim kakve kvalitete ti vidis u njemu da bi ovako verno branio neodbranjivo. Hvala! :lala:
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Okej. Podigao je Uroša Nikolića (podigao bi ga i Gaćinović verujte mi), ali je skroz ukanalio Radulovića koji nije uopšte tako loš igrač kao što je izgledao na nekim poslednjim utakmicama. Dao traku Medojeviću i blago podigao Kokanovića, ali skroz skrajnuo Veličkovića koji je u početku imao itekako dobre partije. Depua ne vidi, možda bi kod drugog trenera bio startni špic ako ga namesti? Mogu do sutra o ovome, on je profil trenera koji može da podigne neke igrače kojima leži taj njegov pristup, ali isto tako se mnogi igrači i totalno izgube kod njega.
Post Reply